Egy intelligens embernek mi keresnivalója egy pénzrendszer és farkastörvények uralta világban?
A nem létezés is jobb ennél?
Mert egy ilyen ember átlátja miként működik a rendszer és nap mint nap kiábrándul és elszomorodik.

1
Dolgozni kell. Emberek közé menni kell. Az agressziójuk, rosszindulatúk elviselni kell. Nincs más út.

Tegyél azért ,hogy olyan munkád legyen amilyet szeretsz vagy minimum nem utálsz, ezzel máris előrébb vagy. Keress egy hobbit ami tetszik, élvezed csinálni.
Ha meg nem jön össze akkor keress valami békés, világgal alig érintkező szerzetesrendet s csatlakozz hozzuk.
3
A munkám szeretem, meg sokféle munkát tudnék örömmel csinálni, de mindenhol vannak kollégák, emberek. Ha kimész az utcára is embereket látsz. Ha lemész a közértbe ott is.

Ezt sok ember kérdezhetné még. Nem mindenki agresszív és rosszindulatú.
Próbálj mindenki számára pozitív példát mutatni, legyél mindig kedves, jóindulatú, az ilyen apróságok aztán lehet változtatnak máson is.
5
Nem érdemlik meg és nem is működik, gyengének és hülyének gondolnak ha ezt teszed.

És mit számít az, hogy minek gondolnak? Azt hittem, hogy zavar a farkastörvény. Most akkor mi szerint akarsz élni? Ha engem valami zavar, akkor teszek ellene.
Mindenki megérdemli, hogy jobb élete legyen.

"A munkám szeretem, meg sokféle munkát tudnék örömmel csinálni, de mindenhol vannak kollégák, emberek."
Akkor marad a remete-lét egy magányos tibeti hegytetőn.
7
A vilàgot nem tudom megváltoztatni, ès ezt belátom.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!