Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Egy intelligens embernek mi...

Egy intelligens embernek mi keresnivalója egy pénzrendszer és farkastörvények uralta világban?

Figyelt kérdés

A nem létezés is jobb ennél?

Mert egy ilyen ember átlátja miként működik a rendszer és nap mint nap kiábrándul és elszomorodik.

2021. okt. 2. 08:37
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
95%
Mégis hová mehetne, a Holdra? Amúgy meg nem kell meghalni, sok egészségesebb módon is el lehet vonulni a világtól. Most csak egyet mondok: könyvek-olvasás.
2021. okt. 2. 08:52
 2/16 A kérdező kommentje:

1

Dolgozni kell. Emberek közé menni kell. Az agressziójuk, rosszindulatúk elviselni kell. Nincs más út.

2021. okt. 2. 09:19
 3/16 Tevenyereggyarto ***** válasza:
92%

Tegyél azért ,hogy olyan munkád legyen amilyet szeretsz vagy minimum nem utálsz, ezzel máris előrébb vagy. Keress egy hobbit ami tetszik, élvezed csinálni.

Ha meg nem jön össze akkor keress valami békés, világgal alig érintkező szerzetesrendet s csatlakozz hozzuk.

2021. okt. 2. 09:34
 4/16 A kérdező kommentje:

3

A munkám szeretem, meg sokféle munkát tudnék örömmel csinálni, de mindenhol vannak kollégák, emberek. Ha kimész az utcára is embereket látsz. Ha lemész a közértbe ott is.

2021. okt. 2. 09:58
 5/16 anonim ***** válasza:
88%

Ezt sok ember kérdezhetné még. Nem mindenki agresszív és rosszindulatú.

Próbálj mindenki számára pozitív példát mutatni, legyél mindig kedves, jóindulatú, az ilyen apróságok aztán lehet változtatnak máson is.

2021. okt. 2. 10:09
 6/16 A kérdező kommentje:

5

Nem érdemlik meg és nem is működik, gyengének és hülyének gondolnak ha ezt teszed.

2021. okt. 2. 10:12
 7/16 anonim ***** válasza:
88%

És mit számít az, hogy minek gondolnak? Azt hittem, hogy zavar a farkastörvény. Most akkor mi szerint akarsz élni? Ha engem valami zavar, akkor teszek ellene.

Mindenki megérdemli, hogy jobb élete legyen.

2021. okt. 2. 10:17
 8/16 anonim ***** válasza:
93%

"A munkám szeretem, meg sokféle munkát tudnék örömmel csinálni, de mindenhol vannak kollégák, emberek."

Akkor marad a remete-lét egy magányos tibeti hegytetőn.

2021. okt. 2. 12:39
 9/16 A kérdező kommentje:

7

A vilàgot nem tudom megváltoztatni, ès ezt belátom.

2021. okt. 2. 12:43
 10/16 anonim ***** válasza:
91%
Azért nem a társadalom a hibás, hogy te antiszoc vagy.
2021. okt. 2. 12:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!