Történt már veled paranormális dolog? Ha igen, mi volt az?
A nagymamámmal szomszédok voltunk, amíg élt szegény.
Egyik este telefonált, hogy menjek át azonnal, mert egy férfi ül a kanapén a nappaliban és nem akar elmenni.
Rohantam át a kutyával meg a biliárd dákóval, hogy addig ütöm az illetőt amíg mozog, aztán a kutya majd segít elásni.
Amikor mamám kinyitotta a kaput (remegve, könnyes szemmel), berontottam a nappaliba mint Zrínyi.
Senki nem volt ott. Végigjártam a házat a pincétől a padlásig és semmi.
Kimentem a mamámhoz a kertbe, hogy nincs itt senki, ő meg bejött velem a nappaliba és sírva fakadt, hogy ott ül egy szakállas ember és ő látja. Állítólag beszélt hozzá, azt akarta, hogy elmenjen vele és nem akar elmenni onnan.
Én tényleg nem láttam senkit, mamám rá 2 hónapra halt meg.
Nem tudom, hogy valóban látta-e és volt ott valaki akit én nem láttam, vagy már csak az agya szórakozott vele...mindenesetre nagyon nem volt jó érzés.
És a másik mamám is mondott hasonlókat.
A Mandela efektus után kutakodtam. Kértem gondolatban, akárkitől, hogy ha létezik ilyenfajta, kívülről belekavarás eseményekbe, azt mitassák meg nekem.
Aztán elmentem pisilni. Benyitok, látom, nincs klotyópapír. Ohh persze, hát elfelejtettem hozni, pedig az üres gurigát is még én dobtam ki előtte..
A wc papírok a másik helységben voltak mert kicsi a wc. Elmegyek a szekrényig, kiveszek egy tekercset, viszem vissza a tekercset a klotyóba.
És ott volt már egy tekercs!!!
Nahh megkaptam a válaszom, es szerintem direkt ilyen profán nevetseges kigúnyolható köntösben, hogy még véletlenül se legyen komoly a sztori, ha elmesélem valakinek. De megkaptam a választ, hogy létezik, valóságos ez a jelenség.
Azt én már nem is kérdezem, miért... Nem vagyok már annyira kíváncsi inkább.. XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!