Kinek mi a hobbija/hobbijai?
Figyelt kérdés
Nem mindennapi hobbik is jöhetnek!2021. szept. 27. 15:20
21/25 anonim válasza:
Mellékesen írok is, bár arra is egyre kevesebb időm van, mert sokat dolgozom mostanában. Meg imádok múzeumokba járni, amikor csak tehetem járok is, vagy oda, vagy kastélyba, várba, egyéb hasonló helyekre. Imádom felfedezni a dolgokat, ráadásul az odajutàst is imádom, mindig én vezetek.
22/25 anonim válasza:
Tényleg, én is imádok "túrni " szerencsére az orszâgban ahol lakom direkt áruházlánc gondoskodik a kincsekről:) ma például vettem egy gyönyörű függönyt a hálóba, egy nagyon klassz kabátot és ízléses karórát. A kabát újonnan 10x ennyibe kerül.
25/25 anonim válasza:
Futok, rajzolok, zenét hallgatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!