Milyen szakmát éri meg a leginkább kitanulnia egy nőnek, amivel még jól is kereshet?
menj k*rvának, ha már ennyire muszáj volt kihangsúlyoznod, hogy nő vagy
Egyébként meg azt, ami érdekel. Mondhatunk akármilyen csilivili piacképes szakmákat, ha hülye vagy a témához vagy csak a pénz motivál benne, ugyanúgy kontár maradsz.
4-es miért te kihivnal egy női villanyszerelot vagy burkolot? Azért egy szakma esetében van jelentősége annak hogy milyen nemű vagy.
Én cukrasznak tanulnek vagy varrni. Ezekből lehet vállalkozni is, nekem az is szempont hogy ne kelljen sok emberrel együtt dolgozni.
5
Igen, kihívnék. Sőt, az előszoba burkolását egy páros csinálta meg.
Egyébként meg villamosmérnök vagyok, komolyan nekem akarsz előadást tartani a női szakmákról?
Igen, én nőként azért hivok férfit burkolni mert nem tudom emelgetni neki a 25 meg 50 kg csemperagasztos zsákot vagy az acsnak segíteni feltenni az 3 méteres gerendát.
A szakma alatt gondolom nem szellemi szakmára gondolt a kérdező, hanem fizikaira.
Én is mérnök vagyok, nem a gender studiest végeztem ahol mindenki minden lehet mint csillamponi országban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!