Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Csúnya lány jó személyiséggel...

Csúnya lány jó személyiséggel vagy szép rossz személyiséggel ?

Figyelt kérdés
((Csúnya lány de azért ápolt))
2021. szept. 26. 14:00
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
#9 Jó csak a csúnyát én úgy értelmezem hogy az én szememben csúnya, nem pedig mások szerint..
2021. szept. 26. 19:40
 12/20 A kérdező kommentje:
Kedves 10/11 miből gondolod hogy én nem teszek azért hogy jól nézzek ki? Sportolók ápolt vagyok és én személy szerint nem látom szépnek magam. A kérdést nem azért írtam ki hogy magam nyugtassam szimplán érdekelt mások véleménye..
2021. szept. 26. 20:19
 13/20 anonim ***** válasza:
És mi az oka hogy nem tartod magad szépnek? Egyébként a szépség nagyon relatív dolog.
2021. szept. 26. 20:22
 14/20 anonim ***** válasza:

Nem kizárt hogy ha valahol meglátnálak, az lenne az első gondolatom hogy tök jól néz ki ez a lány!

Említetted hogy sportolsz, ergo gondolom vékony vagy, ha így van akkor az én szememben tuti hogy szép lány vagy! 😉

2021. szept. 26. 21:07
 15/20 anonim ***** válasza:

Akit szeretünk, azt szépnek látjuk...

Aki nem így gondolja, az nem tudja, mi a szerelem, mi a vágy, az igazi kéj.

Aki az általad szeretett és szépnek látott embert nem kedveli, azzal miért is foglalkozol? Ott van az az egy, akit választottál, aki választott téged.

2021. szept. 26. 21:14
 16/20 anonim ***** válasza:
mutasd meg magad képen, és írd le h szerinted mi az ami nem szép rajtad és lássuk ki mit mondd rá ki hogy lát téged
2021. szept. 27. 03:20
 17/20 anonim ***** válasza:

hát első sorban ugye a kinézetet látod meg előszőr, aztán ha ismerkedtek megismered a belsőjét és megtudod h milyen a másik és ehhez mérten lehet mérlegelni h néz e ki elég jól ahhoz hogy megérje-e vele lenni, vagy hogy van e olyan jó személyisége ami megfog annak ellenére h kevésbé szép szoval itt mindkettőnek egy pont

végeredmény képp én inkább lennék egy kevésbé szép de tökéletes személyiségű lánnyal (feleség alapanyag) mint egy szép de nulla nével vele max időszakos testi kapcsolat játszik annak függvényében mennyire elviselhető a személyisége ha épp nem szex a téma

Csúnya lány jó személyiséggel -re szavazok, sajnos volt hasonlóval kapcsolatom nem volt szép de azt hittem jó személyisége van végül kiderült h belülről is olyan volt mint amilyen kivülről vagy h olyan volt kivülről mint amilyen belülről így sajnos -2 lett az eredmény, míg egy kivülről szép lány esetében jó személyiséggel +2 volt aztán kiderült h csak illuzio volt a személyisége de még így is +1 en volt

2021. szept. 27. 03:25
 18/20 anonim ***** válasza:
Gondolom parkapcsolatrol van szo.. ha ebbol kell valasztani akkor inkabb egyedul. De szerencsere akadnak cuki lanyok akik szamomra szepek (ez relativ). En van h akar 1-2 evig is egyedul vagyok inkabb minthogy csakugy legyen valaki.. nyilvan a kulsot veszed eszre eloszor es ha az nem tetszik akkor kemia se lesz.. de lehet vonzo egy lany kisugarzasa is. Utana meg megismerem es eldol 🤷‍♂️
2021. szept. 27. 15:53
 19/20 anonim ***** válasza:

szia,én elég ronda kinézetű srácként annyit kérnék írj rám hát ha a személyiségem megtetszik.

Persze csak ha komoly gondolod hogy a külső nem számít.

válaszolva pedig a csúnya lány jó személyiséggel(bár csúnya nő nem létezik)

2021. okt. 2. 11:54
 20/20 anonim ***** válasza:
#19 Van barátja!..
2021. okt. 2. 12:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!