Hulyesegeit csinálok?
Figyelt kérdés
Beszélgetek egy köröm béli pasival. Van már egy lánya, de közben együtt van a barátnőjével akitől van, de közölte köztük régóta nincs semmi ezért keres fix szeretőt. Én közöltem vele, mivel ott van a párja ezért nem én leszek az embere. Viszont úgy másról el beszélgetünk, de részemről több nem lesz. Ez még bele fér?2021. szept. 25. 21:30
1/9 anonim válasza:
Làtom a helyesírás neked sem az erősséged.
És simán benyalod hogy nincs köztük semmi meg váló félben van stb stb.. 😂
Amúgy meg csak idő kérdése és ledumálja rólad a bugyit. Szimplán barátilag...
2/9 anonim válasza:
kamuuuu. marhára együtt vannak és esze ágába se lenne elhagyni. te mindig is csak második lennél. ne menj bele
3/9 anonim válasza:
#1 jól összefoglalta. Nem az eszedért próbált felszedni.
4/9 A kérdező kommentje:
A telefonom át írja nagyokos.... Most legyen nagy az arcod... Hülye gyerek.
2.tenyleg, meg találkozni sme fogok vele! Nem leszek második soha sehol!
2021. szept. 25. 22:08
5/9 A kérdező kommentje:
3 # hát teg se, te ágy sebész... Hu de hülyék vagytok bazd +
2021. szept. 25. 22:08
6/9 anonim válasza:
Ezt kár volt a telefonra fogni kislány...
7/9 anonim válasza:
mondjuk ha úgy írtad volna hogy agysebész (ahogy helyes) akkor nem javítja ki ágyra
8/9 anonim válasza:
Érdekes az én telefonom normálisan ír... 😂
Mivel normálisan írok rajta. Ez tök érdekes nem?
De látom már miért beszélget veled. Mert csak te álltál meg neki ezzel a szar dumával és látja hogy nem lesz nehéz ledumálni rólad a bugyit mivel nem te vagy a legélesebb kés a fiókban.
Amúgy ha oltani akarsz legalább írd helyen b+... 😂 "ágysebész" 😂
9/9 anonim válasza:
A telefonod biztosan nem fogja az elbeszélgetünk szót el beszélgetünkre javítani, bocs.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!