Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Az sose gyanús senkinek ha...

Az sose gyanús senkinek ha mindig valaki csak a másikat hibáztatja mindenért?

Figyelt kérdés

Legyen szó akár anya, lánya kapcsolatról. Legyen szó Párkapcsolat rol. Az sose gyanús senkinek, hogy mindig mindenért a másik hibás? (anya - lánya kapcsolatban a lány, párkapcsolatban a nő!?)

Miért csinálja ezt a másikkal valaki? Ezzel mit akar el érni?

A cselekedetei pedig sokszor megoszto. Valaki fel tudná kicsot vilagositani erről a viselkedesformarol?

2021. szept. 22. 10:47
 1/9 A kérdező kommentje:
Elnézést a hibákért, utólag vettem észre, hogy át írt pár szót.
2021. szept. 22. 10:49
 2/9 anonim ***** válasza:
62%
De. Mindkét fél hibás, csak a mértéke nem mindig látható a külső szemlélő számára.
2021. szept. 22. 10:58
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2021. szept. 22. 11:00
 4/9 A kérdező kommentje:
Azt el felejtettem meg írni, hogy nem csak mindenért te vagy a hibás, de ha ősze vesztek akkor nem mellesleg el vagy hordva minden betegnek? Miért csinálja ezt valaki? O mossa kezeit. És utána csodálkozik, hogy megint megy a cirkusz
2021. szept. 22. 11:16
 5/9 anonim ***** válasza:
58%
Neten kissé nehéz megoldani, hogy a másik fél is meghallgatást nyerjen. Marad az egyoldalú sztori, ahol megveregethetik egymás vállát.
2021. szept. 22. 11:19
 6/9 A kérdező kommentje:

Legyen így.

Koszi

2021. szept. 22. 11:33
 7/9 anonim ***** válasza:

Előadnak egy olyan sztorit, ami természetesen az ő szemszögük szerint helytelen, áldozatnak hiszik magukat nyilvánvalóan, a részleteket figyelembe sem véve, és ezért ezeket nem is közölve.

A neten meg szinte minden második hír, cikk ilyen, bemutat egy történetet az egyik oldalról, alatta meg megy több ezer komment tippelgetve mindenféle paranoiától átitatva.

A nettel együtt ugyan fejlődik az ember szociális érzéke, csak lassan akkora fejünk lesz mint egy elefántnak, a sok baromságtól.

2021. szept. 22. 12:07
 8/9 A kérdező kommentje:
Az a helytelen ha mindenért te vagy a hibás és lassan azért is meg szólnak, hogy levegőt veszel? Hát én nem is tudom. Legyen igazad
2021. szept. 22. 12:44
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem, mert Mo.-n ebben mi profik vagyunk, azaz mindig jobban teljesítünk ebben, tehát ez nekünk nem is feltűnő.
2021. szept. 22. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!