Szerintetek egy nagyon törékeny nőt nagyobb valószínűséggel fognak bántalmazni mivel az könnyebb préda a férfiaknak ?
Kedves 8as, a harmas vagyok, lehetsz te 200kiló is, itt egy technika:
Amikor a nőt lefogja a támadó, és már nincs menekvés akkor a nőnek a vállára kell feszíteni a támadó kezét utána a combjai közé venni a könyökénél a támadót,ha jól a vállára szorítja a kezét el is tudja törni a könyökét, persze azönvédelmi oktatásokon inkább a passzív védekezésre mennek rá, egy agresszív fellépés néha elég is.
Menj el boxra. Ott a magas vekonyak a nyerok. Ksi,mtk,stb. Tart karokkal fogadnak kezdokent. Nem veretik szet a fejed. Csak zsakon lesz egy darabig kb.
A krav magan bohockodas kategoriat tapasztaltam. Semmit se ert.
A boxon viszont ugy tanultam meg htni,mint wgy ferfi es konoly reflexet alakitottak ki.
Erdobe ,atlathatatlan dzsinzsaba ,kietlen helyre ne menj . Se egyedul se friss parkapcsolattal. Ejjel csak biztonsagos draga telekaru kornyekre menj hetkoznapi ruhaban.
Ezek azert alapszabalyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!