"Feleségül ne vegyelek?" Mondd ilyet egy nő ironizálva a másiknak?Vagy ez már fura, és valami tudatalatti üzenete lehet, esetleg az, hogy bejön neki az a nő, akinek mondja?
Csak azt mondom, hogy lehet olyan volt a hangulat, hogy nem tudta egyszerűen kihagyni a puszit. Például egy válaszreakcióként az ölelésre vagy valami. Nem mindig jelent az ilyesmi vonzalmat. Főleg nem nő és nő között jó baráti viszonyban.
Ne haragudj kérdező, de szerintem te írtad ki a mádik kérdést is, sőt nekem privátot is írtál...
Kísérteties a hasonlóság a két kérdésnél, szerintem ugyanaz írta, te.
Mindkét kérdésnél a válaszolók zöme elmondta, h nincs mögötte semmi, túlgondolod. Te akarod ezt, tudom, mert írtad, de nem úgy tűnik, h ő igen. Fejezd ezt be sztem, mert kezd gázul kinézni.
Hogy biztosra menj, legközelebb a "pillanat hevében markold majd meg a mellét és smárold le. Majd akkor kiderül, h mi a helyzet vele.
Szerintem te egy álomvilágban élsz.
"vagy a pillanat heve/hangulata hozta úgy az a puszit" Na ez az, heterók ilyet barátságból nem csinálnak a pillanat hevében/hangulatában... Legalábbis én egy barátnőmmel sem tettem ilyet, és rajta kívül veleM sem tette ezt más nő, és ez szerintem nem véletlen
Elírtam...
Ezt akkor szokás mondani, amikor valami idióta kérésnek nem akarunk eleget tenni.
Sokkal szebben hangzik, mint a "mi az édesapád f**át/anyád p**áját akarsz??" kérdés.
Meg heteró nők nem ölelkeznek vagy puszilják egymást arcon, mi? :'D
Ahhoz képest a legtöbb fiatal pont így csinálja, 2 nő vagy 2 lány egymásközt. Szóval ez nem jelent semmit, csak te beszéled be magadnak. Biztos mert tudat alatt már nagyon vágysz egy kapcsolatra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!