26 évesen elszállt a fiatalságom?
Figyelt kérdés
Bulizás,haverok teljesen kimaradt az életemből, igazi jó fiú vagyok2021. szept. 19. 21:24
11/15 anonim válasza:
9. Nem írtam hogy muszály menni. Ez volt a lényeg. Oda mész ahova akarsz, nem csak buli létezik. De sokan vannak akik nem mernek barátkozni pedig néha jól esne neki néha bulizni. Ha te nem akkor te nem. De más, pl. a kérdező lehet higy kíváncsi lenne rá. Erre írtam higy nincs Elkésve.
12/15 anonim válasza:
Igen, fiatalon kellett volna kibuliznod magad! Mit gondolsz a többiek miért csinálják?
13/15 anonim válasza:
Mért nem mentél bulizni. Talán most is mehetnél, régebben felnőttek is cdomódzor mentek buliba, discoba, ez nem csak a nagyon fiataloknak szól.
14/15 anonim válasza:
Elpazaroltad a tini éveidet! így jártál..
Ennek örömére, vagy bánatára rendezz egy jó éjszakai bográcsozást a haverokkal!
15/15 A kérdező kommentje:
Most is tininek érzem magam
2021. szept. 20. 15:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!