Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A felnőtt párkapcsolatok...

A felnőtt párkapcsolatok kategoriába miért van annyi frusztrált nő?

Figyelt kérdés
2021. szept. 18. 21:04
 1/5 anonim ***** válasza:
71%
Amiért a szexuálitásba sok frusztrált, kanos férfi.
2021. szept. 18. 21:05
 2/5 anonim ***** válasza:
73%
Én ott csak frusztrált pasikat látok.Nőgyűlölő incel lúzereket, akik megállás nélkül gyártják a minden nő kva kérdéseket és kommenteket. Kamu történetekkel a nemlétező csajaikról akiket szapulnak hogy kövérek, nem főznek etc, nők nevében kiírt kamukérdésekkel van tele az a kategória. Azért megnyugtató a tudat hogy ezek sose fogják tudni tönkretenni egy nő életét sem mert kerülik őket mint a pestiseket. Joggal.
2021. szept. 18. 21:56
 3/5 anonim ***** válasza:
39%

Én meg férfigyűlölő feminácikat látok, akik egyből ugranak bármilyen kérdésre, válaszra, aminek köze van a modern párkapcsolatokhoz, ahol nem a nő az atyaúristen.

Kissé túltolják a bringát, aki meg nem bólogat rá, lásd #2 hozzászóló: incel, nőrgyűlölő, stb.

De azért elvárják, hogy a feminista, leszbikus, nőimádó, gyerek/férfigyűlölő baromságaikhoz bólogassanak a férfiak.

Hát nem fog menni.

2021. szept. 19. 04:09
 4/5 anonim ***** válasza:
40%
Csalódások,tönkrement kapcsolatok,szexuális kielégületlenség,egyéb okok.De gondolom ugyanennyi frusztrált férfi is van
2021. szept. 19. 09:59
 5/5 anonim ***** válasza:
58%

Hát, meg lehet nézni a mai termést is abban a kategóriában, egytől egyig nőellenes fasságok. Pl. azért lesz egyre több férfi meleg mert elegük lesz a nők túlzott elvárásaiból 😂 Nem véletlen ez, és az ehhez hasonló barmok a frusztráltak mert nem jut nekik nő? De persze frusztrált nőkkel van tele, mesélj még. Gondolom a frusztrált nők azok akik eligazítják ezeket az állandóan r.bancozó agyalágyultakat.

A 3-ast se értem miről zagyvál, "leszbikus, nőimádó, gyerek és férfigyűlölők", hol? Abban a kategóriában ahol naphosszat megy a senkinek se kellő lúzerek részéről a 20 évnél idősebb öregedő rusnyaságok meg a már értéktelen p.nákról (szült nők) a süket duma? Meg a 'mééé' nincs barátnőm', 'mééé' vagyok szűz 30 évesen' óbégatás és az arra adott együttérző válaszok a sorstársaktól: mer' a lotyóknak semmi se elég.

És ezek vinnyognak folyton hogy anyuuuuu, bántanak a gyk-n a gonosz nők :D

Ezek, akik másról se tudnak kérdést kiírni mint hogy minden nő pénzéhes qrva, meg hogy hogy kellene a jogainkat elvenni hogy ne dönthessünk semmiben és kötelező legyen ezekkel a hulladékokkal összejönni. Szánalmas.

2021. szept. 19. 10:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!