12/19 anonim válasza:
Be lehet ülni a helyemre, és lehet vigyázban állni mind a 24 órában, sőt lehet kérni 48-at is, de a zsé akkor is ugyanannyi lesz, mintha kivetted volna a törvényesen az előírt pihenőt. Napközben van elég meló, hidd el. Éjszaka meg hadd vegyem már ki az előírt kötelező pihenőmet. Nem csak olyan munkahelyek vannak, ahol nyolc óra van, és kész. Én ezt a 24/48-as beosztást szeretem, számomra ez kényelmes, azért dolgozom ebben.
13/19 anonim válasza:
jó is az a 3 nap pihenő utána
14/19 anonim válasza:
Jó az 1,5 napnak is 24/48-as beosztásban. Reggel hazamegy az ember, délelőtt alszik kicsit, aztán a maradék 1,5 nap az övé. Nekem is van mellékàllàsom, iskolába is járok mellette, edzek is. Van idő mindenre, csak jól kell tudni beosztani.
24/72 még jobb lenne.
Te mentőzöl?
15/19 anonim válasza:
Nélküle, a lányomról viszont ált. csak júniusban tudom leszedni...
16/19 anonim válasza:
4. Én is pont ezt csinálom. Csak akkor veszem le ha már úgy érzem mindjárt elalszok. Addig had melegedjen a lábam. Éjjel meg úgyis túl meleg lenne.
17/19 anonim válasza:
Nélküle.
És jellemzően még a takaró alól is kidugom. Had egyék meg az ágy alatt bujkáló szörnyek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!