Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit gondoltok egy olyan...

Mit gondoltok egy olyan emberről, aki törölte magát facebookról, és instagramról is?

Figyelt kérdés

Meg úgy egyáltalán minden közösségi oldalról.

Normálisnak tartjátok, vagy inkább félelmetesnek manapság? 31/f

2021. szept. 16. 09:33
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
88%
Magánügy.
2021. szept. 16. 09:34
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem érdekelne.
2021. szept. 16. 09:41
 3/12 anonim ***** válasza:
98%

"Félelmetes",

hogy ennyi idióta létezik még akik nem tudnak létezni a közösségi oldalak nélkül.

2021. szept. 16. 09:44
 4/12 anonim ***** válasza:
61%
Azt hogy értelmes ember. Rájött, hogy élni szeretne, ezek a prolik gyűjtőhelyeik. Régen a kocsmában adták elő, hogy mekkora valakik, ma az instán, manipulált képekkel.
2021. szept. 16. 09:45
 5/12 anonim ***** válasza:
81%
Én nem értem. Ha valaki regisztrál, attól még nem kötelező minden nap elötte ülnie. Akkor minek törli? Én van hogy egy hónapig rá se nézek. Utána is csak azért ,mert pl valami oknál fogva szükség volt rá. Egyébként nem fogok rajta órákat kotlani
2021. szept. 16. 09:50
 6/12 anonim ***** válasza:
95%
Nekem sincs se Facebook se Instagram pont azért mert nem vagyok kíváncsi arra hogy mások mit esznek, sz*rnak, hova és kikkel mennek. Az a baj hogy az emberek azt tartják "normálisnak" aki kiposztolja és a közösségi médián éli az életét. A neten barátok de az életben köszönni sem tudnak egymásnak...
2021. szept. 16. 09:52
 7/12 anonim ***** válasza:
95%

Bírom amikor azzal villognak, hogy van pl. 10.000 ismerősük.

Miközben 9.900-at még csak nem is látott közelről.

2021. szept. 16. 10:05
 8/12 anonim ***** válasza:
85%

Csak hogy èlő pèldával álljak elő - nekem nincs se facem, se instám (utóbbi sose volt). Faceről kb egy ève töröltem magam. 10 èvig használtam, 28 èves vagyok.

Az oka vègtelenül egyszerű - időpocsèkolásra használtam, plusz már nem kellett se sulihoz, se munkához. Akivel akarom, azzal meg telefonon ès szemèlyesen tartom a kapcsolatot, a többiek meg nem èrdekelnek.

Mindenki csodálkozik a döntèsemen, többször is megkaptam már, hogy tök jó, bátor dolog. Hát, szerintem meg nem bátorság kell, hanem akarat. Eleinte az üres járataimban folyamatosan nyúltam a telefonhoz, hogy nyomkodjam, aztán rájöttem, hogy nincs mit. Sokkal jobbnak èrzem azóta az èletem. Ajánlom mindenkinek, akinek nincs èletbevágóan fontos dolga a közössègi mèdián. :)

2021. szept. 16. 10:57
 9/12 anonim ***** válasza:

Jól tette.

Én is nagyon jól el vagyok anélkül, hogy órákon keresztül görgetem magam előtt az okoskodó, civakodó, magamutogató, reklámágyba bújtatott szemetet.

Sőt, sokkal jobban érzem magam, amióta nem része az életemnek ez a szemét áradat.

2021. szept. 16. 15:30
 10/12 anonim ***** válasza:
32%

Igazából nem tudom, miért gondolják egyesek, hogy csak mert van valakinek közösségi oldal profilja/oldala, az rajta is függ ezeken az oldalakon. Nekem van facebook profilom, a mentett kutyámnak van facebook/instagram oldala, elsődleges célból azért, hogy a fajtamentés akkor tud ránézni, amikor ráérnek, egyszerűbb, mint írogatni nekik külön, másrészt felkértek kutyás termékek reklámozására cégek, és miért ne. De ettől még nem vagyok fent nonstop.

Ha valaki úgy érzi magát jobban, hogy törli a profiljait, tegye, az ő dolga, csak ne gondolja emiatt másoktól jobbnak magát.

Egyébként meg lehet, hogy egy ismerősödet egyszer csak már nem látod közösségi oldalon, de nem biztos, hogy törölte magát, lehet, hogy csak téged tiltott.

2021. szept. 16. 15:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!