Volt már ilyen esetetek?
Én középsuliban a padtársamtól. Nem szólt hozzám váratlanul, előzmény nélkül napokig aztán végre kinyögte hogy mi ez a hirtelen váltás. Nem tetszik neki a személyiségem és szerinte fura vagyok, illetve nem akar tovébb barátkozni velem.
És ez 16-17 évesen, szóval nekem kicsit ovis. Igazság szerint később kiderült hogy féltékeny volt a jó jegyeimre :D
Az egész életem erre épült, anyámékat leszámítva kb. senki se szeret, ráadásul mindezt ok nélkül, de pont ezért nem érdekel. Annyi a bajuk 99%-ban hogy nem vagyok milliárdos, Brad Pitt és bulihuligán, márpedig a mai felszínes segjukak (direkt írom így hogy ne akadjon fel a spamszűrőn, nem kérek helyesírási oktatást) számára a háromból minimum egy szükséges hogy emberszámba vegyenek.
Nem foglalkozom velük, tehetnek egy szívességet. Maguk szegénységi bizonyítványa ez, nem az enyém.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!