12/12 anonim válasza:
Mind a kettő számomra nem tetsző név; hát, nem tudom, nekem a Kitti eggyel jobban tetszik.
De egyébként javasolnám a Liliánát/Liliannát, és a Katalint/Katalinát. Ezek komolyabb nevek; azt hiszem, a Kitti a Katalin becézéséből önállósult. Vagy pl lehetne Krisztina és azt is becézhetnéd Kittinek, ha nagyon akarod; vagy pl még a Lilla is jó Lilinek. Vagy pl egy Linett, azt a nevet én pl imádom !! :):) És még, ha megunja, lehet Netti/Netta/Netka/Lina/Lini/Linus is. :):) Vagy pl Kittihelyett lehet még jó egy ilyen kombó, hogy Kitta. Vagy pl Kitti(j)ána. A Kittina azért nem , mert az olyan , mintha Krisztina lenne , csak nem bírná kimondani. Vagy pl még esetleg Kittia -variáció lehet jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!