Emma Watson feministaként bevállalná egy olyan kényszertáplálást, .mint Mos Def?
A szüfrazsettek éhségsztrájkkal tiltakoztak, válaszul elkezdték őket etetni, ugye csövön át, meg úgy is, hogy tolták le a kaját a torkukon.
És még így sem értem, miért kéne egy feministának bevállalni azt, ahogy az elődeit megalázták és kínozták. A logikát nem látom.
Még mindig ennyi f.szfóbiás feminista van ezen az oldalon?
Mikor miskároljátok ki már magatokat végleg?
"Watson remek színésznő"
Azért ne essünk túlzásokba. Nagyon dekoratív nő, aki színészként jóindulattal is "elmegy" kategóriás.
Szerintem nem vallalna be.
Ez a feminizmus dolgot szerintem azért tolja, hogy a média foglalkozzon vele, szinten maradjon. Mivel a színészi tehetsége jóindulattal is csak közepes, abból többet nem tud kihozni.
Ráadásul mivel nem tudott olyan pasit találni még, aki a férje lehetne, kapóra jött, hogy valójában nem is akar sőt, feminista lett. Így úgy latszik, nem ciki, hogy még mondig árulja a peztezselymet.
Mivel szerintem ezen a téren álszent, valódi durva dolgokwt nem vállalna be.
Csak a karrierjét építi és magát mossa, hogy jól van egyedül is persze...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!