Szerintetek Emma Watson színésznő vallásos, jár (t) templomba?
Figyelt kérdés
2014. jún. 27. 14:37
2/8 A kérdező kommentje:
Hátha valaki olvasott valami angol interjút ezzel kapcsolatban.De azért köszi a válaszod ment a zöld kéz! :)
2014. jún. 27. 15:05
4/8 A kérdező kommentje:
Király zsìr vagy :D ! Nem vagyok egy nagy angolos de lefogom fordítani,de egy pár mondatba összefoglalnád miről szól. :) Előre köszi,addig is ment a zöld kéz! :)
2014. jún. 27. 15:50
5/8 A kérdező kommentje:
Tehát nem vallásos! :( Igazából mindegy fiatal még,felkapott sztár,lehet változik ez még,de olyan kedves és aranyos lánynak tűnik,ezért mertem rákérdezni.Félre értés ne essék ezek után is tisztelem őt,hogy nem szállt el magától,hogy szorgalmas..stb Meg persze minden megváltozhat még,ettől lehet jó ember sőt,nagyon sokan csak vasárnapi hívők,és ahol igazán példát kéne mutatni,mint a hétköznapokban,ott meg átlag alatti szintre tudnak süllyedni,velem is sajnos sokszor előfordul,nem vagyunk tökéletesek. De ezt a mondatát úgy értelmezzem,hogy ő többnyire a tudományos dolgokban,mint sem a vallási dolgokban hisz. Ez lenne az:I'm 'more spiritual than specifically religious' Köszi a válaszokat! :)
2014. jún. 27. 22:00
6/8 anonim válasza:
Szerintem meg pozitívum, ha valaki nem vallásos. Okosnak néz ki, ha azt mondják, vallásos, biztos csalódtam volna benne, és nem tartanám már annyira okosnak.
És a tudományban nem hiszel, a tudomány van.
7/8 A kérdező kommentje:
Én egy szóval nem mondtam,hogy nem hiszek a tudományokban.Vegyük példának azt,hogy én azt mondom,hogy a Teremtés az nem Ádám és Évából indul,ez csak egy tanító elbeszélés.Én is inkább azt fogadom el,hogy volt valami féle ősrobbanás,de nem a semmiből,hanem Isten akarata miatt,és abból jött létre minden,tehát nem a véletlenből.Különben is én egy kicsit humorosnak tartom,aki mindent a véletlennek tud be.Most gondolj bele,ha ez a Föld a Naptól +- 1000 kilométerre lenne,akkor mi valószínűleg nem lennénk,mert a víz vagy jég,vagy légnemű anyag lenne.Tehát nálam az teljesen hihetetlen,hogy minden magától és magából lesz,kell,hogy legyen valaki,aki ezt az egészet elindította.Na de itt ezt a részét le szeretném zárni azzal,hogy én hiszek a tudományba,nem vagyok olyan,mint a középkori vallásos emberek,akinek bármit mondtak nem fogadták el,hanem rögtön megégették őket,ez szerintem is helytelen volt.De én nem győzködni szeretnélek,ez csak a saját véleményem,ez mindenkinek magán ügye. De azt leírnád,hogy miért pozitívum ,ha valaki nem vallásos,vagy most ettől miért tűnik okosabbnak,tehát valahol nálad ez egy döntő szerep? De azért köszi,hogy válaszoltál a kérdésre! :)
2014. jún. 28. 12:10
8/8 anonim válasza:
Nem vagyok vallásos, de Ádám első párja Lilith volt. Csak ezt a keresztény tanítások valahogy mindig elfelejtik:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!