Szerinted korai lenne felállítani a karácsonyfát?☃️🌲
Figyelt kérdés
2021. szept. 13. 19:07
11/14 anonim válasza:
Nos, szerintem két kritériumok érdemes megfontolni:
1) Ártasz vele bárkinek is?
2) Örömet okoz neked?
Ha az első válasz igen, hagyd a csudába.
Ha viszont nem, akkor nincs vele semmi baj, sőt, ha a második válasz viszont igen, akkor még érdemes is😶
12/14 anonim válasza:
Nem korai, nálam még a tavalyi díszek kint vannak az erkélyen, a fényfüzérek is, pár napja kipróbáltam, hogy működik e még, aztán úgy felejtettem, és egész éjszaka villogott az erkélyem, úgy hogy most már a szembe lévő panelben mindenki tudja, hogy ilyen hülye vagyok. A karácsonyfám fel van díszítve, de egy nagy kukazsák van rá húzva, hogy ne porosodjon, csak beraktam a kamrába.
13/14 anonim válasza:
Nem korai. Időben el kell kezdeni a díszítést, hogy karácsonyra minden kész legyen, hiszen már szeptember, nyakunkon az újév! A beiglihez is hozzálehet kezdeni, hiszen karácsonyig az ember megkóstolja párszor, biztos tökéletes-e a minőség, így aztán elfogy egy egy tepsivel az ünnep előtt és mindig újabb adagot kell sütni. De a boltban is árulják a beiglit már, szóval lehet, hogy már késésben is vagy azzal a fával.
14/14 anonim válasza:
Ha te úgy érzed,hogy most azonnal szeretnéd akkor csináld
Egyszer a gyerekeim karácsony előtt feldiszitettek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!