Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » 22 fokban rövid nadrág? L

22 fokban rövid nadrág? L

Figyelt kérdés

Szerintetek mennyire reális? Nem vagyok fázós,csak kicsit.

Holnap talizok valakivel és nemtudom hogy rövid nadrágot vagy hosszút vegyek fel.. 22 fok lesz délelőtt, és rövidet szeretnék dehát már mégiscsak ősz van...

2021. szept. 11. 23:24
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Azért jobb lenne a hosszúnadrág: alulról lehet felfázni.
2021. szept. 12. 08:19
 12/14 anonim ***** válasza:
Ferfi vagy no vagy? Visszeres a labad, vagy nem tunik fel, ha kozszemlen van? Milyen alkalom?
2021. szept. 12. 16:35
 13/14 anonim ***** válasza:
10-12 fokig én is simán felveszem a rövidnadrágot. A múlt héten volt olyan nap, amikor csak 6 fok volt itt, de napközben 25, így inkább reggel fáztam benne egy kicsit.
2021. szept. 14. 18:19
 14/14 anonim ***** válasza:
52%
Felpofoznám, aki ilyenkor öltözködésről mer beszélni. Gatyarohasztó 30 fokos melegek vannak. Régebben a normál nyarak voltak ilyenek mint most az ősz, meg a tél. Sima strandszezon van, és félő hogy januárban is ez lesz, vagy még nagyobb forroság.
2021. szept. 16. 19:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!