Mit csinálnál, ha te lennél a földön az utolsó férfi/nő?
Érdemes megnézni a Szexmisszió című remek cseh filmet. Nagyon üdítő hímsoviniszta egyáltalán nem polkorrekt humoros alkotás. Nagyon üdítő ebben a túlzottan polkorrekt, gusztustalan, feminista fekáliatengerben.
Ha viszont kicsit realistább ábrázolást szeretnénk ajánlom Merle Védett férfiak című könyvét. Szépen bemutatja, hogy mind a két nem csak szenved a másik nélkül.
Ó és az lemaradt, hogy mind a két remekmű ezt a témát dolgozza fel, férfi szemszögből.
Ha meg a női oldalra vagyunk kíváncsiak elég csak egy Mad Max világot elképzelni, ahol anarchia van.
Igen, a Védett férfiakat olvastam, és ajánlom is! Pont a kérdező felvetéséről szól (egy vírus csak a hímneműeket támadja meg, ezért szinte teljesen kihalnak a férfiak).
A kérdésre is válaszolva: valaki már leírta jól, egy ilyen helyzet nyilván apokaliptikus állapotokat eredményezne, az lenne a legkisebb probléma, hogy pont velem mi lesz.
Ha az emberiség addigra megoldaná a mesterséges szaporítást, és nem lenne szükség nemekre, akkor meg nyilván vásári látványossággá válnék. Amit persze minden módon igyekeznék elkerülni, tehát próbálnám valahogy titokban tartani, hogy férfi vagyok.
élném tovább az életemet ugyanúgy ahogy tegnap tettem.
mivel én férfi vagyok és kislányom van, így ő életben lenne.
minden másra magasról sza rok.
a világvégére is.
persze gondolom ez a nyugalom idővel háborgatva lenne a védett fajjá válásom okán és civilizáció fennmaradása érdekében.
teljes védelemért és totális anyagi jólétért cserébe segítenék.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!