Ma fogdostak a buszon, mit kellett volna tennem? 16l
Jöttem hazafele egy találkozóról, és egy fiatal srác mögöttem állt. Nekem nyomta magát, és megfogta a fenekem. Annyira megijedtem hogy teljesen lefagytam, és nem tudtam mit csinálni.
Volt már ilyen valakivel? :(
A lényeg, hogy ne érezd magad ettől nagyon rosszul azért, ha alapvetően nem egy veszélyesnek tűnő helyzet volt. Elő fog fordulni, hogy kéretlen valaki letapperol, a másik nem ilyen. Azért nem akkora tragédia. Ezt csak azért írom, mert látom a szomorú smileyból, hogy ki vagy miatta.
Amúgy meg amiket előttem már írtak.
Sajnos megeshet az ilyen, sok beteges fazon utazik buszon, sokszor még nálad fiatalabb lányokat is zaklatnak, emiatt ne te szégyelld magad, nem tehetsz róla, ha betámadnak ilyen ösztönlények.
Ilyenkor tényleg lefagyhat az ember, nem meglepő, hogy nem tudtál mit tenni, főleg ha először volt ilyen. Ez vérmérséklettől is függ, elkiálthatod magad, meg is ütheted az illetőt, vagy szólhatsz valakinek a buszon, hogy segítsen, a sofőrnek vagy valaki másnak, ha normálisak biztos segítenek. Azt azért megjegyezném, hogy egy tömött buszon nem történhet meg semmi borzalom ilyen tapizáson kívül, arra viszont figyelj, hogy amikor leszállsz, akkor ne kövessen senki, főleg ha este utazol, valami rosszabb környéken. Ha nagyon félsz, menj barátokkal, és kérj meg valakit, hogy kísérjen haza, én is szoktam menni lány ismerősökkel, esti bulik után.
Mindenesetre kívánom, hogy több ilyen ne forduljon elő veled!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!