Minden pasi meg nezi a csajt, probalnak kontaktba kerulni kiveve egyet. Mi lehet az oka?
Vagy van még egy opcio introvertalt es amugy tetszik neki de ilyenkor nem nez ra.
Vagy a szemevel is lehet problema. Vagy van valami lelki banata es ezert nem nezi a korulotte levo embereket. Vagy vagy vagy. Furcsa amugy hogy te csak egy dolgot veszel eszre mikozben boven lehet tobb oka is hogy valamiert eszre se veszi ez a pasi azt a not.
Jarvany idejen az nem fordul meg a fejedben hogy netalantan valakije miatt aggodik. Pl.
Na mindegy. Attol hogy jo no van a szomszedodba es egy pasi szinten aki ugyanott lakik es nem veszi eszre az miert zavar teged? Ennyire unatkozol hogy James Bonbon-t jatszol? Oh vagy varj csak? Csak nem ossze akarod oket hozni? 😏
Lehet megvan a közös múltjuk és nem szépen zárult, vagy csak kikosarazta a csaj.
Bár ha gyúrós a srác, lehet szétszurizta magát és már senki és semmi nem érdekli. 😂
Vagy ha közel laknak, lehet, hogy rokonok, pl unokatesók.
Fuuj a gyuros pasiknal en is orulnek ha eszre se vennenek.
Te is a baratnodet ugye ugy talaltad, hogy xy bacsi vagy a haverod tukmalta rad. Nekem Jente néni gyanus ez a kerdes.
Hagyd békén azt a holgyet, nyilvan nem akar egyik pasi szomszedodtol semmit.
Honnan tudod, hogy nem voltak-e osztalytarsak amugy.
Amugy meg ejnye-benye neked nem a barátnoddel kéne foglalkoznod?
Ne játszál Jente nénit mert hidd el van olyan csaj aki ha megallítanad abbol csak neked lenne kellemetlen. Szerintem kezdj el foglalkozni a saját barátnoddel, hogy vajon ot megnezik-e vagy levegonek nezik-e. Miért érdekel teged annyira ez a szomszed holgy?
Hmmmm????
Elkepzeltem hogy a szomszed holgy magara ismer es szepen ugy leiskolaz itt, hogy eszre se veszed.
Honnan tudod,hogy a szomszed holgy nem gyk-zik-e?
:D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!