Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Minden pasi meg nezi a csajt,...

Minden pasi meg nezi a csajt, probalnak kontaktba kerulni kiveve egyet. Mi lehet az oka?

Figyelt kérdés
Van egy csaj szomszedom, mindig jol nez ki, dekorativ es tok jo fej. Szinte mindenki meg nezi akar kocsibol is, koszonnek egymasnak de egy kora beli pasi nem, szinte levegonek nezi. Mi lehet az oka? Meleg a srac? Multkor pont utana mentem en is, egy helyen lakunk es fel tunt az egesz. F29
2021. szept. 10. 16:20
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Aha ertem. Na mind egy csak lattam amit lattam es, hogy ennyire ne nezze meg a csaj nekem fura volt. Spotolo a csaj is azt tudom... Dekorativ. Nekem csak az volt furcsa, hogy ennyire at nez rajta
2021. szept. 10. 18:08
 12/26 anonim ***** válasza:
75%
Lehet, hogy egyszerűen csak nem az esete? Nekem van olyan pasi ismerősöm, aki kimondottan csak a telt nőkért van oda, utálja, ha egy nő sportol, szerinte úgy jó egy nő, ha mindenhol gömbölyű. Találta is, hogy a smink nélküli, barna, kicsit falusi-lány stílus tetszik neki, ilyen a barátnője is. Vagy, a másik verzió, hogy ez a pasi már próbálkozott a jócsajnál, aki elküldte, és sértődöttségében néz rajta keresztül. Vagy, az a ritka eset van, hogy tényleg, totálisan, fülig szerelmes valami más csajba, annyira, hogy másra sem tud nézni(irtó ritka, de előfordul).
2021. szept. 10. 19:17
 13/26 anonim ***** válasza:

Vagy van még egy opcio introvertalt es amugy tetszik neki de ilyenkor nem nez ra.

Vagy a szemevel is lehet problema. Vagy van valami lelki banata es ezert nem nezi a korulotte levo embereket. Vagy vagy vagy. Furcsa amugy hogy te csak egy dolgot veszel eszre mikozben boven lehet tobb oka is hogy valamiert eszre se veszi ez a pasi azt a not.

Jarvany idejen az nem fordul meg a fejedben hogy netalantan valakije miatt aggodik. Pl.

Na mindegy. Attol hogy jo no van a szomszedodba es egy pasi szinten aki ugyanott lakik es nem veszi eszre az miert zavar teged? Ennyire unatkozol hogy James Bonbon-t jatszol? Oh vagy varj csak? Csak nem ossze akarod oket hozni? 😏

2021. szept. 10. 20:34
 14/26 A kérdező kommentje:
Mint ahogy mar irtam mind a keto a szomszedom. Nekem van baratnom evek ota, pasi vagyok de nem vak!! Csak nagyon furcsa latni ilyen kaliberu gyuros pasit, egy jo alaku, dekorativ csajt nem nez meg, rajta kivul mindenki a kornyelen. Ez meg a vaknak is fel tunne.
2021. szept. 10. 23:22
 15/26 anonim ***** válasza:

Lehet megvan a közös múltjuk és nem szépen zárult, vagy csak kikosarazta a csaj.

Bár ha gyúrós a srác, lehet szétszurizta magát és már senki és semmi nem érdekli. 😂

Vagy ha közel laknak, lehet, hogy rokonok, pl unokatesók.

2021. szept. 10. 23:28
 16/26 A kérdező kommentje:
Ismerem mind ketott, nem volt koztuk soha semmi, nincs is semmi rokoni szal.... Nem tudom nekem fura a pali... Ha nem is jon be, de azert aki el megy melettem azt eszre veszem
2021. szept. 10. 23:43
 17/26 anonim ***** válasza:
Most mit szeretnél, írjuk azt, hogy látens meleg és titokban téged néz? 😂 Nem nézi meg, ha nem akarod őket összehozni, ha a csaj sincs oda érte, akkor tök mindegy...
2021. szept. 11. 00:25
 18/26 anonim ***** válasza:

Fuuj a gyuros pasiknal en is orulnek ha eszre se vennenek.

Te is a baratnodet ugye ugy talaltad, hogy xy bacsi vagy a haverod tukmalta rad. Nekem Jente néni gyanus ez a kerdes.

Hagyd békén azt a holgyet, nyilvan nem akar egyik pasi szomszedodtol semmit.

Honnan tudod, hogy nem voltak-e osztalytarsak amugy.

Amugy meg ejnye-benye neked nem a barátnoddel kéne foglalkoznod?

Ne játszál Jente nénit mert hidd el van olyan csaj aki ha megallítanad abbol csak neked lenne kellemetlen. Szerintem kezdj el foglalkozni a saját barátnoddel, hogy vajon ot megnezik-e vagy levegonek nezik-e. Miért érdekel teged annyira ez a szomszed holgy?

Hmmmm????

2021. szept. 11. 09:10
 19/26 anonim ***** válasza:

Elkepzeltem hogy a szomszed holgy magara ismer es szepen ugy leiskolaz itt, hogy eszre se veszed.

Honnan tudod,hogy a szomszed holgy nem gyk-zik-e?

:D

2021. szept. 11. 09:12
 20/26 anonim ***** válasza:
Nyilvan csakis meleg lehet az a pasi, az esetleg nem fordult meg a fejedben hogy van aki imad egyedulallo lenni?
2021. szept. 11. 09:20
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!