Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Milyen dolog az, hogy már...

Milyen dolog az, hogy már hetek óta rettegek egy koncerttől, amit ma este tartanak tőlem 1 kmre?

Figyelt kérdés
Nehezen alszok amúgy is el, sokat pánikolok emiatt az ágyban. Csak csendben tudok aludni. A koncert este 8 fele lesz, utána tűzijáték. 1 kmről tuti hallom csukott ablaknál is. Hetek óta pánikolok hogy hogyan fogok ma este aludni. Milyen dolog ez? És miért kell még szeptember közepén is ekkora zajt csapni odakint este, hogy ne pihenhessen az ember ha akarna?
2021. szept. 10. 10:22
 1/8 anonim ***** válasza:
73%

Keress fel sürgősen egy pszichológust, mert agyilag nagy bajok vannak nálad.

Miért nem mész ki és élvezed a bulizást?

Túl sok a szabadidőd és fáradt se vagy eléggé, mivel aki fáradt, az még egy nagy vihart is át tud aludni.

2021. szept. 10. 10:31
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Jaj tudom milyen azon pánikolni, hogy nem tudsz aludni. Hál istennek én már túl vagyok ezen az időszakomon, de tudom miről beszélsz, szörnyű. Ráadásul ördögi kör, mert minél jobban félsz, hogy nem tudsz aludni, annál kevesebb az esélye, hogy sikerül :(

Megoldás lehet talán, ha próbálsz este olyan dolgokat csinálni, amik kikapcsolnak, és nem hagyják, hogy pánikolj, pl olvasás nekem sokat segített. Esetleg napközben, délután, ha van időd, egy kocogás, vagy bármilyen testmozgás ami levezeti a feszkót, szintén jó lehet. Hosszútávon pedig valami gyógynövényes nyugtató tea, vagy kapszula, ami szimpibb neked, illetve pszichológus. Valami nem oké fejben ilyenkor az embernél, ezen pedig szakember tud segíteni.

2021. szept. 10. 10:34
 3/8 anonim ***** válasza:
82%

A helyedben kerestem volna már egy vidéki rokont, 100 kilométerre lévő szállodát vagy találj egy kiváló pszichológust!

Nagyon sokat elárul rólad, hogy hetek óta csak ezzel foglalkozol és az ágyban pánikolsz.

2021. szept. 10. 10:41
 4/8 anonim ***** válasza:
75%

Ide már nem elég Gyakori népe, mert van baj a toronyban.

A 450 méterre (Google térképen lemértem) levő falunapokat alig hallom nyitott ablaknál. Pedig ott olyan hangfalak vannak, hogy mikor előttük állsz, érzed ahogy remegnek a belsőszerveid... Lakott területen elég sok minden megfogja a hangot.

Amúgy lenne pár kérdésem:

- Mikor dörög te mit csinálsz?

- Miért akarsz te 8 fele már aludni, mint egy ovis? Egy koncert pár óránál tovább nem tart. Felnőtt embernél meg a 10 órai lefekvés is korai.

2021. szept. 10. 10:42
 5/8 anonim ***** válasza:
75%

A verzió, betolsz egy üveg vodkát és mindegy mi zajlik körülötted

B verzió, elmész a koncertre és élvezed.

C verzió, hisztizel tovább.

2021. szept. 10. 10:44
 6/8 anonim ***** válasza:
71%
tart kb 10ig, onnantól kuss van és alszol. gondolom nem vagy már 5 éves hogy este nyolckor már ágyban kell lenned
2021. szept. 10. 10:45
 7/8 anonim ***** válasza:
86%
Irány a patika és vegyél ilyen kis szivacs füldugót párat. Én ezekkel alszok amikor fesztiválokon vagyok.
2021. szept. 10. 11:48
 8/8 anonim ***** válasza:
Viaszos füldugó a legjobb! Mellesleg én nem becsulnem le a kérdező problémáját. Ha az ember nem tudja kipihenni magát, bizony az idegrendszere is könnyen sokkal érzékenyebb lehet. Én megértem a problémádat, de először egy olcsó füldugót próbálj meg. A szivacsos is jó, de nekem az gyengébb volt.
2021. szept. 26. 07:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!