Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Sok rossz emberi kapcsolat?

Sok rossz emberi kapcsolat?

Figyelt kérdés

Nekem egyszerűen annyi barátságom, vagy valamilyen kapcsolatom alakul rosszul, hogy kész vagyok.. pár példa:

Egy barátnőmmel egy helyen dolgoztunk, én több pénzt kaptam egy bizonyos plusz munka miatt amit rám bíztak és nem rá, emiatt annyira féltékeny lett, hogy megszüntetett velem minden kapcsolatot, és még ő tiltott le mindenhol.

Egy barátom 10 év barátság után tiltott mindenhol, mert szerelmes volt belém, és én nem viszonoztam.

A legutóbbi férfi aki az életemben volt kihasznált, hazudott, padlón vagyok miatta, gyűlölöm.

A főnököm felvett egy nyallert, onnantól csak ő létezett, nyíltan kimondta, hogy én is lehetnék kicsit nyalizósabb. A munkámmal persze semmi gond nem volt, de valóban nem nyaliztam neki, viszont amíg fel nem vette az új embert, addig nem volt gondja velem, nagyon kedvelt, én is őt. Onnantól viszont én nem tudtam már tisztelni, se kedvelni.

Volt egy alkoholista rokonom, szinte szóba se álltam vele, mert annyira szörnyen viselkedett ha ivott. És általában ivott.

Rengeteg példát tudnék még írni. Nem érzem magam hibásnak egyik sztoriban sem, viszont annyira sok emberrel alakul rosszul a kapcsolatom.. elég rossz érzés. Másnak is sok rossz emberi kapcsolata van?

2021. szept. 9. 15:34
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem tudom, nekem kevés az emberi kapcsolatom. 1 közelebbi barátom van meg néhány közeli ismerős és még néhány távoli, ennyi.
2021. szept. 9. 15:39
 2/2 anonim ***** válasza:
Ne sajnáld, hogy nincsenek az emberek mindig akarnak valamit barátkozás, meg rokonkodás címén.
2021. szept. 9. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!