Szimpatikus Till Attila?
Figyelt kérdés
Nekem egyszerűen annyira ellenszenves, de nem tudom megmondani, miért. Kíváncsi vagyok mások mit gondolnak róla. Talán nekem azért nem szimpi, mert olyan mintha mindig csak erőltetett lenne, amit csinál. Erőltetett nevetgélés, jófejkedés.. vagy nem is tudom. De nekem fura. Valahogy nem hiszem el neki, amit mond meg tesz :D2021. szept. 8. 15:37
1/16 anonim válasza:
Nekem szimpi. De ízlések és pofonok
3/16 anonim válasza:
Nem sem Majka, Tóth Gabi, pápai Joci hulladékok.
5/16 anonim válasza:
Egyáltalán nem szimpatikus ez a fajta pezsgés, de ezek szerint ez kell ma a világnak ahhoz, hogy észrevegyenek, hosszútávon alkalmazzanak, ha jól gondolom nem is kevés juttatásért. Van női megfelelője is a magyar sóbizniszben, ugyanez a véleményem róla is.
6/16 A kérdező kommentje:
Kire gondolsz?
2021. szept. 8. 17:16
7/16 anonim válasza:
Igen, mert könnyedebb a stílusa, nem parázós, viszont tud haragos is lenni akkor, amikor kell. Van benne egyfajta egyensúly.
8/16 anonim válasza:
Az ő pezsgése egy munka, egy színészkedés. Ezért kapja a fizetését. Tehetséges, de ripacs. Az ilyet nevezik média qurvának. Civilben lehet, h jófej, de nekem ez a pózörködés ellenszenves.
9/16 anonim válasza:
Nekem igen, bár nem a kedvenc celebem. Ugyanakkor sokkal jobban bírom, mint pl Kasza Tibit, Stohl vagy Ábel Anitát, tőlük hihetetlenül föl akarom akasztani magam egy diófára.
10/16 anonim válasza:
A neve tök vicces, de egyébként nem tudom pontosan ki is ő, képeken szerintem láttam már régebben.🤷♂️
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!