Miért a 18-22 éves srácok a leghelyesebbek?😽
Figyelt kérdés
2021. szept. 7. 22:26
11/14 anonim válasza:
Szerintem meg a 25-35 közöttiek. 7-essel egyetértek, én is azt vettem észre, hogy olyan 24-25 éves kor után lesz férfiasabb a legtöbb fiú, persze van aki akkor sem vagy van, aki már előtte is. De vannak olyanok, akiknek a kisfiús, babaarcú fiúk jönnek be.
12/14 anonim válasza:
Én is hasonlóan érzek, de gondolom azért, mert 19 éves vagyok. Míg kisebb tini voltam, egy 20 éves srác is már "nagy felnőtt" volt nekem, most meg pár hónap híján velem egyidős. Ahogy halad az idő, úgy megy feljebb a preferált korosztályom is. Most pl 16-23 közt van, de gimi 1. 2 évében simán jártam volna 14 évessel is, egy 20+ srácot meg lazán lelöktem volna magamról.
Persze van, aki másképp működik, neki az a normális, hogy fixen be van gerjedve egy adott korosztályra, de én személy szerint azt preferálnám, ha a partnerem és én kb egyidősek lennénk egymással.
13/14 anonim válasza:
És még azt mondják hogy nem a 20 éveseké a világ... dehogynem
Fiatalok, szépek.. mi kell még
14/14 anonim válasza:
Mert a radai rossebb már nem ül az arcukon .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!