Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miből élnek meg azok a helyek...

Miből élnek meg azok a helyek ahol lehet nyomtatni/fénymásolni?

Figyelt kérdés
Nem tudom mi pontosan a nevük, ezért írtam csak körül a kérdésben. Szóval vannak olyan nyomtatási szaküzletek ahol lehet nyomtatni és fénymásoltatni. Többnyire mindenki csak ezért jár oda. Az én városomban is van ilyen. Több nyomtató és fénymásoló is van amit használnak és néhány elég komoly gép aminek az ára milliós nagyságrendű lehetett. Plusz van személyzet is ami szintén elég sok kiadás egy hónapban. Sokan mennek be nyomtatni oda az igaz, de a legtöbb ember csak 30-50 forintot fizet MAX. Én már többször is voltam ott és sose hagytam ott többet 50 forintnál. 50!! Az ilyen helyek miből tartják fent magukat? Hogy lehet ebből profitot termelni?
2021. szept. 7. 22:00
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Diplomakötés, albumnyomtatás szerintem.
2021. szept. 7. 22:09
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem ez a fő bevétel nekik, hanem pl: Könyvkötés, plakát készítés, tervezések, szórólapok gyártása, fényképes ajándékok, montázs készítés, szakdolgozat szerkesztés, tördelés, kötés.
2021. szept. 7. 22:09
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ahova én járok, ott sok mindent kapni, A4-es lap, boríték, képkeret, toll, pendrive, egyebek.
2021. szept. 7. 22:18
 4/5 anonim ***** válasza:
86%

Nálunk a kisvárosunkban van egy papír -írószer bolt ott lehet nyomtatni, fénymásolni stb... meg a városi könyvtárban is van ilyen ahol lehet nyomtatni meg fénymásoltatni. Van egy olyan üzlet ahol lehet nyomtatókba festékpatronokat meg mindenfélét venni és kisebb informatikai eszközöket is árulnak meg mobiltelefonokhoz is árulnak mindenféle dolgot, ott is van nyomtatási lehetőség. Meg van itt egy informatikai üzlet ott is lehet ilyeneket kérni.

Tehát ilyen nyomtatás meg fénymásoltatás csak extra szolgáltatás az üzleteknek, csak ebből megélni senki sem fog.

2021. szept. 7. 22:41
 5/5 Metionin ***** válasza:
Az egyetemi fénymásolók megélnek, mert sok könyvnek csak a fénymásolata 4-5 ezer ft, aztán ott vannak a szakdogák, egyéb ilyen cuccok. Sok tanár is oda adja le az órai jegyzeteket, onnan kell kikérni fénymásolva. Ami így a városban van elszórva, ott jellemzően más szolgáltatás is van, általában reklámanyagokkal foglalkoznak, a nyomtatás csak plusz.
2021. szept. 8. 09:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!