Falat22 kérdése:
A nyomtatót vissza lehet küldeni oda ahonnan rendeltem, úgy hogy már a patront megtöltöttem otthon? Nem tudok vele fénymásolni és már nyomtatni se akar.
Figyelt kérdés
Nem nagyon akar nyomtatni. Megtöltöttem a patront, utána is azt jelzi hogy üres.2020. máj. 15. 21:28
1/6 anonim válasza:
Vegyél bele gyári patront, azzal próbáld ki. Vannak olyan nyomtatók, amelyeknél nem elég feltölteni festékkel a patront, hanem ki is kell resetelni a patron chipjét. Illetve ha azon nincs chip, akkor a nyomtatót kell "mókolni", de egy új készüléknél ez nem igazán ajánlott.
Ezen kívül nem egy nyomtatónál, ha utángyártott vagy házilag töltögetett patront használsz, az garanciavesztéssel járhat.
Tehát mielőtt visszaküldöd, próbáld ki gyári patronnal. Ha akkor is csinálja, kérdezd meg a szervizt.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat!
A nyomtatót 2 napja vettem.
Megnéztem a honlapon már ugyan ilyet ott nem lehet kapni.
2020. máj. 15. 22:34
3/6 anonim válasza:
De patron lehet hozzá kapni gyárit .
4/6 anonim válasza:
De a nyomtatokhoz mindig adnak gyári patront,ha ùj gépet veszel,ez ùj gép volt
Vagy használt nyomtato?
5/6 A kérdező kommentje:
Új nyomtató volt.
Kb 63.Lapot nyomtatott ki.
2020. máj. 16. 08:31
6/6 anonim válasza:
Új nyomtatókhoz mindig úgynevezett "starter kitt"-et adnak, vagyis gyári patron, de minimális festékkel. Ez típustól függően 30-100 lapot jelent, miközben a rendes gyári patronokkal akár 2-300 oldal (vagy több) is nyomtatható. Vegyél gyári patront, ha azzal is rossz (mint először is írtam), akkor keresd fel a szervizt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!