Szégyellek maszkot hordani, mert senkin nincs, pedig tömegközlekedésen fontosnak érezném. Milyen dolog ez?
Én tavaly megfigyeltem, h egyáltalán nem voltam beteg, sem influenza, sem nátha, semmi. Itt, ahol lakom van vmi új járvány, nem halálos, mint a covid, de izomfájdalom, iszonyat torokfájás, láz, bedugult orr stb jellemzi, úgyhogy most azért hordom, h azt (is) elkerüljem.
Felteszem a maszkot, ha emberek közelében vagyok, de ha parkban, vagy kietlen utakon, ahol senki nem jár, persze nem.
Oltott, jó egészségben levő emberként nem akarnám hordani.
De ha te szeretnéd, ne érezd cikinek.
Hétvégén Esztergomban, a bazilikánál voltunk. A kiállításokra bemenő francia turistacsoport nagy része hordott maszkot. Őket sem nézte ki senki.
Felismered es bevallod. Nemcsak a birka, az emberi faj is alapvetoen ilyen.
En mindig lazadtam, odabasztam az asztalra, tabukat dongettem. Es maszkot hordok. De megertelek es sajnallak, mert tudom, milyen ez. Es ha fel mered venni a maszkot, es meg mas is, akkor valik szet a maszkot nem akarok, es a meghunyaszkodok tabora. Akkor a lapitok eloveszik a maszkjukat. Ezt kene.
Kis vegszo. Tuzoltot nem hivnak ki emberek, mikor a mase eg, es egymasra varnak, es en vagyok az a tulbuzgo, aki hivja oket. Tobbszor megtortent.
A vírust egyáltalán nem érdekli, hogy milyen okból nem hordod.
Amúgy most az oltatlan fiatalok fognak hullani ősszel, mint a legyek.
16
Amikor ilyet leírsz nincs hányingered magadtól?
Hasonlóképp vagyok.
Nem hordom,mert cikinek érzem,nyáron meg még meleg is volt.
Tavaly egész évben nem voltam beteg,a nátha is elkerült,a nátha miatt idén ősszel lehet felvszem.
Amúgy sztm csak pszichés hatasa van.
Budapesten lakom, itt elég sokan hordják, mindig látni legalább 2-3 emberen.
Én is hordom mostmár, hogy jött a kevésbé szellőztetős (pláne reggel) idő.
Egyfelől Sinopharmmal oltottak és alig volt antitestem.
Másfelől az elmúlt 1 évben 3-4-szer volt náthám, de mindegyik igen enyhe volt, 2 napos enyhe torokfájás vagy orrdugulás vagy orrcsavarás.
Máskor akár havonta van valami és gyógyszerrel is kb egy hetesek, intenzívebbek.
Nem szeretek náthás lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!