Kinek milyen temetői rémtörténetei vannak?
Egy ilyen temetős történetet se tudok!
Ezért kérdezem Tőletek!
Néhány éve amikor édesanyám még nem helyben dolgozott akkor számtalan alkalom volt, hogy én vittem reggelente és hoztam is haza este 10-kor mivel egyedül nem mert járni. Elhagyatott, kopár, keskeny útszakasz vezetett a munkahelyére, ahol 30km-en át semmi nincs és olyan a forgalom rajta, hogy óránként rákeveredik egy-egy autó.
Ő ugyebár olyan helyen dolgozott, hogy nem volt ünnepnap. Így mennie kellett mindenszentekkor is. Ahogy kiérek a településről, van egy éles kanyar, ami után van egy elhagyatott zsidó temető.
Akkor aznap este is 10-kor mentem érte. Lassan tudtam haladni és reflektort is használtam, így elég jól beláttam a helyet. Egyszercsak arra lettem figyelmes, hogy a temető mellett áll egy fekete ruhás alak kapusznyival a fején. Csak állt és nézett, nem volt benne semmi különös, viszont mikor elhaladtam mellette olyan volt, mintha nem lett volna lába, hanem lebegett volna. Bár ezt én magamnak már csak betudtam a fáradtságnak meg a képzeletnek így nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget, de azért kiráz a hideg ha visszagondolok rá.
Nem remtortenet,de temetoi story.
Ismerosom anyja egy rossz elettarsi kapcsolatbol az ongyilkossagba menekult.A temeteskor egy ideiglenes fakeresztet allitottak a sirhoz,amelyre felakasztgattak a koszorukat.De az elettars koszoruja leesett.Visszatettek,megint leesett.Ezt eljatszottak parszor,barhova,barhogyan tettek a koszorut,az mindig leesett.Vegul valamivel odaerositettek a kereszthez.Masnap megint mentek a temetobe,es az elettars koszoruja megint a foldon volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!