Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Csak szerintünk undorító,...

Csak szerintünk undorító, ahogy a lányunk szereti enni a különböző ételeket, vagy normális?

Figyelt kérdés

Nem a módjával van a gond, hogy úgy eszik, mint disznó a moslékot. Mai példa: rendeltünk pizzák Mindig kétfélét, nekünk egy 32 cm-es, lányunknak szintén 32. Ő választott 4 évszakot, amire a saját költségén még választott bolognait, tenger gyümölcseit, juhtúrót, extra olívát, és camembert + a pizzára szokott egy majonézt nyomni, nem számít mi van rajta, akkor is nyom rá.

Nem szólunk bele, azt se mondjuk már jó régóta, hogy ne csináld kislányom, merte egye, ha neki úgy jólesik (és mert sok éve letettünk a dologról, úgyis csinálja), csak olyan bizarr, öklendeztető.

Máskor az volt, hogy vett chilisbab konzervet, és abba még kagylót, extra kukoricát, olívát és capribogyót. Megint máskor, csináltam paradicsomos húsgombócot, és abba rakott bele rengeteg fekete olívát.

Nem minden étellel csinálja, de gyakran látja meg az ördögi lehetőséget, hogy hogyan tudná "felturbózni" a saját adagját.

2021. szept. 4. 18:01
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
92%
Egyáltalán nem undorító. Szeret kísérletezni.
2021. szept. 4. 18:06
 2/17 anonim ***** válasza:
80%
Érdekes ízlése van, de ha megeszi, nem értem miért vagytok kiakadva.
2021. szept. 4. 18:06
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

A kérdés alapján azt hittem, hogy az evés módja a baj, csámcsog, morzsál, zabál, aztán nonstop büfög stb.

Na de ezzel mi a baj? Úgy tűnik, szereti a mediterránosabb/ tengeri ízeket (olajbogyó, capri, kagyló stb). Árulnak is pizzát ilyenekkel, csak nem mindenhol, mert itthon kisebb rá a kereslet. De neki attól még tetszhet, nem?

Én pl a curryt imádom minden mennyiségben, szószt is vettem, simán rányomom egy gombás-kolbászos-erőspaprikás pizzára.

2021. szept. 4. 18:15
 4/17 anonim ***** válasza:
89%
Nem.
2021. szept. 4. 18:18
 5/17 anonim ***** válasza:
88%
Ha ízlik neki és nem lesz hasmenése akkor nem baj.
2021. szept. 4. 18:24
 6/17 anonim ***** válasza:
59%
Mondd, hogy troll vagy, Marika.
2021. szept. 4. 18:28
 7/17 anonim ***** válasza:
85%

Juj, ez semmi! Látnád amit én eszem, és még fosást se kapok 🤣 Simán letolom a töltött paprika után a kakaót, és én is imádom az olivabogyót, teszem is szendvicsre, akár rántottába is.

Nem találok kivetnivalót a lányod ízlésébe. Igazából egészséges amit eszik, ha nem zabálja magát hízódisznóra.

2021. szept. 4. 18:37
 8/17 anonim ***** válasza:
96%
A férjem is ilyen... Nekem fura, de ha neki jól esik... :D
2021. szept. 4. 18:49
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem mindegy, hogy mit eszik?

Úgyis kiszarja.

Ahogyan ti is.

2021. szept. 4. 19:02
 10/17 anonim ***** válasza:
85%
Jajj:)
2021. szept. 4. 19:09
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!