Egy no kerdezgetett rolam, miert?
szoval hosszaban. nalunk ma suliba konyv osztas volt, es mivel en nem a falumba levo suliba jarok ezért ugye busszal megyek, oda ertem a buszmegaloba minden jo volt,észreveszem hogy velem kb szemben a túloldalon egy roma no nez, kicsit zavart is de próbáltam nem oda figyelni, leultem egy padra, ot atjott es leult mellem a padra, mondtam magamba oke nyugi van, es elkezdett kerdezgetni hogy hany eves vagyok,ide valosi vagyok e, van e anyukam apukám(bar ezt nem ertem).Es igen elcsesztem mert válaszoltam neki, de amikor mar folfogtam hogy jezus baj van addigra mar hat elmodntam hany eves vok stb, utana elmentem egy masik nenihez es onnantol minden jo volt.
Haza értem ertem anyukamnak azonnal szoltam, es hat most g3c1re bevagyok szarva, nemsokára suli, en minden reggel/delutan busszal jarok suliba/haza (de baratokkal mivel tobben megyunk busszal) es nem tudom mi lesz, esetleg valaki jart mar igy, hasonloan? aki igen legyszi irja meg hogy o hogy nyugatta meg magat vagy valami:/
hozza teve, kicsi vagyok meg(nem annyira) leirnam az életkorom de akkor letilt a gyakorikerdesek (legyszu ne legyenek negativ válaszok)
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!