Szerintetek valamit elrontottam az életben?
Nem rontottál el semmit. Mások sokkal jobban eltúrták a saját életüket.. Pillanatnyilag nehezen indul a karriered, de én a helyedben még jobban szétnéznék, hogy milyen lehetőségek vannak, pl.
hogy külföldön keresel munkát
vagy továbbképzed magad stb.
Az életpályád teljesen jó, igazából az a baj, hogy a béred kevés a pesti élethez. A fizud nagy része elmegy albira, gondolj bele.
A jogász pálya sajnos így kezdődik, kivétel, ha nincs kellő hátszeled.
OFF: Egyébként ne gondold, hogy a mérnökök ronggyá keresik magukat. Ahol én lakom, nettó 250-ről indul a kezdőbér, ez nem sokkal magasabb. Ha nő vagy, hátránnyal indulsz mérnöki pályán és a többszörösét kell dolgoznod ha bizonyítani szeretnél. Tehát itt sincs kolbászból a kerítés.
jó uton haladsz, a kezdes sose nehéz de legalább vagy valaki
akinek még szakmája sincs ilyen idősen csak valami alkalmi munkákat csinált eddig az van kb elbaszott helyzetben.
Csináld tovább szerezz tapasztalatot, majd jobb munkát majd még tapasztalatot majd még jobb munkát és szépen egyre felejebb és feljebb lépsz. Menni fog ha eddig eljutottál akkor már ne most add fel. Aztán elkezdhetsz magán vállalkozni is és kitudja lehet saját irodád a végén ha ügyesen összehozod az meg már hatalmas pénzeket fog hozni. Sok sikert és kitartást hozzá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!