Mi volt az eddigi legnagyobb bók, amit kaptál?😊
Közel 15 évvel fiatalabbnak nézett egy nő.
Bár nem óhajtottunk egymástól semmi közelebbit, de megérintett egy kicsit a dolog.
53/ffi
Utánfutóval téglát vittem egy ismerőshöz.
Egyszer bementem gyalog megnézni hogy hova is kell betolatni, hosszú keskeny udvar, a végén gyümölcsfákkal, és utána a félkész disznós ól. Na oda kellett betolatni:D
És sikerült kapásból az utcáról úgy betolatnom hogy egyszer sem mentem előrébb, még a gyümölcs fák között is manővereztem ott sem volt gond.
Mikor kiszálltam az fogadott hogy:
"AZ IGEN! Hol tanultál meg így tolatni? Én ilyet még nem is láttam... az izé meg még a kapun se tudott betalálni.." :D
Ez ott és akkor rohadt jól esett :D
Apám mondta, hogy: "Büszke vagyok rád és a fejlődésre amin kívül-belül átmentél. Sosem vártuk, hogy ekkora változás lesz, de nagyon örülünk anyáddal, hogy azzá váltál aki most vagy"
Ezt így vendégségbe, mások előtt. Nem tudom, hogy komolyan gondolta-e vagy csak azért mondta, mert magam alatt voltam és úgy érezte, kell mondania valamit, de úgy meghatódtam rajta, hogy bekönnyezett a szemem. Gyakran éreztem azt, hogy nem szeret annyira/közömbös felém, de mikor ilyen szépeket mond, megdicsér, az mindig nagyon jól esik. 😇
Nem hiszem, hogy bóknak szánta, de tavaly, amikor vettem 2 üveg bort, a fiatal pénztárosnő személyit kért tőlem. Mikor furcsán kezdtem nézni rá, megkérdezte, hány éves vagyok. Mondom: 42. (Oké, baseball sapka és maszk volt rajtam, de szerintem 18-nál azért így is többnek látszom.) :)
...de kérdeztek már olyat is, hogy melyik egyetemen végeztem, majd nem akarták elhinni, hogy csak érettségim van.
Kissé mozgássérült vagyok, a járásomon látszódik. 1× mentem középsuliban délután korrepre egy helyre, fáradt voltam. Mentem az utcán, elmentem két nő mellett, majd amikor a sarkon befordultam, az idősebbik utánam kiabált:
"Az ilyennek tolókocsi kellene".
Ez egy "nagyon szép bók volt, főleg egy nőtől, aki valószínűleg szült már korábban gyereket magának...
"Ha normálisan öltözködnél akkor jól néznél ki."
Meg egyszer kb 10 évesen miután le lett vágatva a hajam, akkor azt mondta az egyik lány hogy "Így úgy nézel ki mint egy nyuszi" 🤷♂️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!