Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Jogosan kuldtek ki a szorakozo...

Jogosan kuldtek ki a szorakozohelyrol?

Figyelt kérdés
Vettem bent egy jack danielst ( ott bent 15 ezer volt) es ontottem kifele hogy igyatok a foldrol irigyeim. Megjegyzem nem vagyok gazdag csak megjott a fizetésem. Es megfogtak a biztonsagi orok kivittek. Mas ekizik szemuvegbe, meg vallalgat azt meg nem kuldik ki.. Szánalmas

#buli #szórakóhely
2021. aug. 28. 12:31
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
jogosan vittek ki
2021. aug. 30. 10:24
 12/17 anonim ***** válasza:

Kérdező, te vagy a szánalmas, de annyira, hogy még nem is érzékeled, hogy mennyire szánalmas vagy.

Jogosan takarítottak el, mint a szemetet, hiszen nem is vagy más.

Én bizony feljelentettelek volna garázdaságért, sőt be is pereltelek volna, fizess egy kis kártérítést.

339. § (1) Aki olyan kihívóan közösségellenes, erőszakos magatartást tanúsít, amely alkalmas arra, hogy másokban megbotránkozást vagy riadalmat keltsen, ha súlyosabb bűncselekmény nem valósul meg, vétség miatt két évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

Akkor megneveltek volna, ha az anyád és apád nem bírt veled.

2021. aug. 30. 11:13
 13/17 anonim ***** válasza:

Anyád nem tanított meg arra, hogy sehol nem szabad szemetelni, vagy a földre önteni bármit is?!

Akkor egy orkot nevelt. Pláne, ha még nem is érted.

Remélem, tanult a hibájából, és elköttette magát.

2021. aug. 30. 12:32
 14/17 anonim ***** válasza:

Ilyenért sok helyen kizavarnak. Kevesebbért is dobtak ki embereket a diszkókból.

Emlékszem, láttam régen egy részeg, tizenöt éves forma kölyköt, aki bódultan ráesett az asztalra, majd földre esett. A nagydarab biztonsági őr odament, majd szinte egy kézzel kidobta a vékony srácot a francba...

2021. szept. 10. 12:41
 15/17 anonim ***** válasza:

Én más okból távoztam egy szórakozóhelyről.

Flörtöltem egy csajjal, akiről Nem tudtam, hogy a csaposnak a barátnője, persze a csajszi sem szólt erről. Egyre csúnyábban elkezdett nekem beszólni (persze vehettem volna a lapot, de nem esett le, hogy ezért akart elzavarni), pár perc múlva pedig pofán vágott engem a csapos.

Mindenki csak nézett, hogy mi történt...

Nyilván nekem se kellett volna flörtölnöm, de a csaj se tiltakozott ám és szerintem max a biztonsági őr emelhet rám kezet, nem hiszem, hogy a csaposnak lenne ehhez joga...

Még az is kultúráltabb lett volna, ha a kidobó ember kiparancsol engem, mint az, hogy a csapos felpofoz. A kiscsaj először mosolygott az egészen, az ütés után azonban ő is ledermedt...

2021. szept. 13. 16:06
 16/17 anonim ***** válasza:
Kérdező, egyébként az anyád és az apád is ork volt, vagy csak te lettél ilyen selejtes?
2021. szept. 13. 18:48
 17/17 anonim válasza:
Csicska vagy bazdmeg xd Az ilyen nagyképű madarakat egyszer kell csak jól ledurrantani aztán nem lesz ekkora arcuk
2022. ápr. 28. 09:44
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!