Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mondtam neki hogy öngyilkos...

Mondtam neki hogy öngyilkos leszek nem erdekelte, megprobaltam nem sikerült, kórhazban vagyok, mit tegyek? ha ezek után ezt megírom neki gáz? 21L

Figyelt kérdés

Nagyon szerelmes vagyok belé.

De mással van. Hiteget engem egyszer talalkozni hív utána azt mondja nem akar semmit a nője miatt. Nem mentem amikor talalkozni hivott....most megint azt irta nem akar semmit tőlem. Mondtam neki hogy megolom magam , kinevetett meg le se szarja.

Megprolbatam....de nem sikerult. Most szegyen szemre korhazban vagyok. Nagyon szegyellem magam foleg Anyaek elott mert amugyis utalnak, legalabb sikerult volna.

Nem kene megirnom neki hogy korhazban vagyok?

Amugy nem azert akarom megirni hogy sajnaljon (sajnalni sem sajnalna) hanem azert hogy erezze vegre hogy mit tesz velem es hogy belepusztulok ebbe

Ő az első kis szerelmem

2021. aug. 26. 20:21
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
100%
Ne aggódj, 40-es, a kórházban nem tudja megölni magát. Meg attól nem törlődne a postafiókja.
2021. aug. 27. 16:20
 42/45 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem törölte a fiókját. Ha a modik tűntették volna el, akkor ez a kérdés se lenne itt. Valszeg megbántották a nyers, őszinte válaszok.
2021. aug. 27. 19:09
 43/45 anonim ***** válasza:
100%

Lehet már nem olvasod a válaszomat, de én is voltam ilyen helyzetben, 17 éves koromban. Kicsit másabb volt a történet, neki nem volt senkije, egyszerűen csak nem akart semmit szexen kívül. Utólag visszagondolva nevetséges, sőt, a pszichiátrián is már eléggé szégyelltem magamat. Arra jó volt, hogy rájöjjek, akinek nem kellek, az után nem érdemes siránkoznom, csakis magamat hergelem vele, ő pedig éli az életét.

Találd fel magad, ismerkedj másokkal, koncentrálj másra, örökké nem fogod szeretni. :) Talán még meg is gyűlölöd. Még az is jobb.

2021. aug. 28. 17:28
 44/45 anonim ***** válasza:
Az idő bizony segít. Első szerelemnél nem vagy még annyira tapasztalat, és most úgy érzed, hogy mélyíti a sebeket. De az idő ilyenkor gyógyít is.
2021. aug. 28. 21:19
 45/45 anonim ***** válasza:
0%

'Szerelem'

Pici vagy még ahhoz.

2021. szept. 3. 16:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!