Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mondtam neki hogy öngyilkos...

Mondtam neki hogy öngyilkos leszek nem erdekelte, megprobaltam nem sikerült, kórhazban vagyok, mit tegyek? ha ezek után ezt megírom neki gáz? 21L

Figyelt kérdés

Nagyon szerelmes vagyok belé.

De mással van. Hiteget engem egyszer talalkozni hív utána azt mondja nem akar semmit a nője miatt. Nem mentem amikor talalkozni hivott....most megint azt irta nem akar semmit tőlem. Mondtam neki hogy megolom magam , kinevetett meg le se szarja.

Megprolbatam....de nem sikerult. Most szegyen szemre korhazban vagyok. Nagyon szegyellem magam foleg Anyaek elott mert amugyis utalnak, legalabb sikerult volna.

Nem kene megirnom neki hogy korhazban vagyok?

Amugy nem azert akarom megirni hogy sajnaljon (sajnalni sem sajnalna) hanem azert hogy erezze vegre hogy mit tesz velem es hogy belepusztulok ebbe

Ő az első kis szerelmem

2021. aug. 26. 20:21
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
100%

Emeld meg a fejedet, nézz előre, és hagyd a francba ezt a pasit.

Vannak jobbak is nála, hidd el.

2021. aug. 26. 20:33
 12/45 A kérdező kommentje:
Nekem nem kell senki rajta kivul
2021. aug. 26. 20:36
 13/45 anonim ***** válasza:
100%
Az a gond az érzelmek vezerelnek. Ösztön lény vagy. nagyon ideje lenne változni. Nem lehetsz öngyilkos akárhányszor ki dobnak.
2021. aug. 26. 20:37
 14/45 anonim ***** válasza:
16%
Hogy próbáltad megölni magad amúgy?
 15/45 anonim ***** válasza:
92%
Nézz már magadra ez szánalmas. Nekem sincs nőm szerinted érdekel? Legyek öngyilkos?
 16/45 anonim ***** válasza:
100%

#6: Kismilliószor. Aztán meg olyanba, akinek kellettem és boldogan élünk több mint 30 éve. Te nagyon butus vagy, szinte kizártnak tartom, hogy egy 21 éves lány ilyen legyen. Nagyobbik lányom pont ennyi idős, de eszébe nem jutna ilyen baromság.

Legyen már önbecsülésed! Nem futunk olyan szekér után, ami nem vesz fel.

2021. aug. 26. 20:38
 17/45 anonim ***** válasza:
92%
Egy ilyen szar alak miatt képes vagy így megalázni saját magad?
2021. aug. 26. 20:38
 18/45 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd békén! Ettől nem fog szeretni. A pszichiáterhez fordulj a szerelmi bánatoddal és a szüleiddel való érzelemhiányoddal. A szüleidet meg becsüld meg jobban annál, mintsem, hogy ezt kelljen elviselniük, hogy el akartad pusztítani magad.
2021. aug. 26. 20:39
 19/45 anonim ***** válasza:
6%

Az öngyilkosok pokolra kerülnek. Nézd meg ezt a videót, de az 1 óra 14 percest.

A srác bolondnak néz, mert tudja, csettint egyet és te ugrassz. Keress mást, még akkor is, hogy tudom, más nem érdekel.

Tehát, YouTube : 23 perc a pokolban

Ne akarj oda kerülni!

2021. aug. 26. 20:40
 20/45 anonim ***** válasza:
98%

Ha a taknyodon csúszkálsz előtte, legfeljebb elkezd téged kihasználni, és meghúz néha, ha nincs jobb dolga. Ezért aztán érdemes küzdeni a kegyeiért, térj már észhez, kicsi lány. Felőlem úgy csinálsz hülyét és kapcát magadból, ahogy akarsz, de ehhez itt senki nem fog tapsikolni, az qrvaélet.

Ennyibe nézed magadat??? Akkor irány a rosszlányok, ha kiengedtek, kb az a szint leszel.

2021. aug. 26. 20:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!