Tetszik az edzőm ! Mit csináljak??
Figyelt kérdés
Minden edzésen, csak az jár a fejemben, hogy mennyire helyes, meg ügyes...meg hát mindenféle piszkos gondolat jár a fejemben..Sokszor rajtakapták magam, hoyg őt bámulom, de vagy 20 évvel idősebb nálam.Ha hozzszóly akkor szinte elolvadok,és nem tudok egy ép kézláb mondatot mondani. Mit csináljak?2021. aug. 26. 19:30
2/7 anonim válasza:
Hát, mit csinálj?! Amit akarsz! Kezdj ki vele, vagy álmodozz róla és maradjon plátói a dolog, vagy tényleg, amit csak akarsz. A te életed, a te döntéseid. Ne mi mondjuk már meg, hogy mit csinálj! :D
3/7 anonim válasza:
Most már az edződ? Az előzőekben meggy idegen edzőként hivatkoztál rá, de így akkor könnyebb dolgod van.
Én is így vagyok egy munkatarsammal, idősebb pasi, de alig tudok vele normálisan beszélni annyira zavarban vagyok.
4/7 anonim válasza:
Vágj hozza egy helyesírási könyvet!!.
5/7 anonim válasza:
Hát ha 20 évvel idősebb nálad, akkor szerintem hagyd..
6/7 anonim válasza:
Hidd el mar rajtad kivul is megdugta mar eleget
7/7 A kérdező kommentje:
Kedves 1-es szerintem, ez nem lényeges
2021. aug. 28. 14:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!