Ha jelentkeztem jónéhány állásra de 4 munkanap után se válaszolnak és a telefont se veszik fel akkor tekintsem ezt nemnek?
Múlt pénteken jelentkeztem 3, szombaton 2, tegnap szintén 2 állásra.
Érettségim van pedig mindenhol 8 általános az elvaras.
Lehet azért?
Illetve sajnos nincs munkatapasztalatom. De ha így folytatom nem is lesz..
3 nap után gondoltam telefonallok. De volt amit 10 másodpercig csengett aztán feladtam, és olyan amit ami 'a hívott szám jelenleg nem kapcsolható' többszöri próbálkozásra sem.
Teljesen kétségbeestem.

7 állásra jelentkeztél, az semmi. Gondolom gyárakba, de akkor is. Lehet az önéletrajzod is kicsit béna, de a 4 nap az egyenlő a nullával, először összesítik a jelentkezőket.
Ne hívogass senkit, nyugodj meg és a jelentkezések után foglald le magad más dolgokkal.
Tudom hogy 7 nem olyan sok, de nem igen találtam más női munkát.
Van ebben gyár, takarító, konyhai kisegítő.
Köszönöm a választ, akkor még várok.

Annyit tehetsz csak, hogy folyamatosan küldözgeted az önéletrajzod a cégekhez!
Nekem az a tapasztalatom, hogyha 1 hét alatt nem reagálnak a beküldött önéletrajzra, akkor abból már nem lesz semmi...
Amikor behívtak interjúra, mindig 3 - 4 napon belül hívtak be, ahogy beküldtem az önéletrajzomat.
Nagyon ritkán volt, hogy 1 - vagy 2 héttel a beküldés után hívtak fel.
Olyankor viszont rendre kiderült, hogy egy kalap szar volt az állás: kevés pénzért túlóra túlóra hátán...
Azért hívtak be ilyen helyekre interjúra, mert nem találtak munkatársat. Ugye, nem vállalta senki vagy néhány nap után felmondtak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!