Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Az újabb generációs roma...

Az újabb generációs roma férfiak főznek a családjuknak vagy végeznek egyéb háztartási munkákat?

Figyelt kérdés
2021. aug. 26. 13:10
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván eltérő és megoszló, de többségben biztos nem.
2021. aug. 26. 13:17
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Bódi Margó beszélt erről anno, hogy a férfiak náluk csak leülnek az ebédhez, és a nők még csak egy asztalhoz sem ülhetnek velük. Nem emlékszem, mit mondott, melyik romacsaládhoz tartoznak, mert mindenhol mások a szabályok. De a nők csak másodrangúak náluk, és "férfi" nem végez háztartási munkát.
2021. aug. 26. 13:21
 3/8 anonim ***** válasza:
79%

Többség nem.

Néhányan dicsekednek azzal,hogy ők vettek 150 megatonna halat,és hogy milyen halászlét főztek.

Ja,ők nem tudják sem a prefixumokat.

A legkétszínűbb patkányok a földön,dicsekednek mindennel de a fele sem igaz.

Le merem fogadni,hogy otthon majd megvernek valakit ha nem főz,

nem árulja a testét,nem megy el boltba helyettük,nem koldul.

Az állatok 10000x különben viselkednek egymással.

Sőt,még billiószor jobban. Sokkal különbek.

Nem csak főzésről van szó,bármit megtesznek hogy nekik minél több jusson,és a lehető legkevesebbet kelljen tenni érte.

Legalábbis a 99%-uk,és akkor keveset mondtam.

2021. aug. 26. 13:25
 4/8 anonim ***** válasza:
34%
Drága szép tezsvírem! Nem azé fogtam dzuvelt, hogy én főzőcskézzek. Asszon dóga. El is törném a romnyi hátán a partvis nyelit, ha nem lenne főzve mikor hazadzsalok a kocsmábú. Meg aztán a pulyák is ottan vannak.
2021. aug. 26. 13:35
 5/8 anonim ***** válasza:
70%

4. Ha jól tudom pujának írják,nem pulyának. De ha elírtad,akkor sincs baj mert végülis hű vagy ahhoz,hogy nem tudsz helyesen írni.

Ha helyesen írtad,akkor meg szintén semmi baj mert legalább a saját nyelvedet hibátlanul beszéled.

Nem is értem,hogy más népek miért nem tökéletesek akkor is ha hibáznak,meg akkor is ha nem.

2021. aug. 26. 13:45
 6/8 anonim ***** válasza:
63%
Leírni egy mondatba, hogy "roma férfiak", és azt, hogy "munka"??? Nem lassult be az írás közben a zinterneted? :D
2021. aug. 26. 13:47
 7/8 anonim ***** válasza:
54%
Hú basszus tényleg,ezzel megijesztem őket. Munka közelébe nem akarnak lenni,még egy mondatban sem!
2021. aug. 26. 14:00
 8/8 Whiteboy válasza:
100%

Egy nőket lenéző, elmaradott, lusta, a gyengébbet csicskáztató rohadék fajról van szó. A válasz: nem.

Lenézik azt, aki csinál is valamit.

2021. szept. 7. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!