Melyek az ember leggbüdösebb testrészei ha leizzad?
Figyelt kérdés
Tehát arra gondolok amikor 2 méterel arébb lehet érezni az izzadság szagot az honan jön leginkább? Hónalj láb haj?2021. aug. 26. 10:57
1/7 anonim válasza:
A beizzadt segglyukszag a legkeményebb.
2/7 anonim válasza:
Vagy a Mr. Pamut márkájú kínai áruházas nejlonzokniban, nyári 40 fokban egy napig érlelt láb is elég markáns, karakteres illatú tud lenni.
4/7 anonim válasza:
Saját magamon izzadtan a hónaljam, az egészen biztos. Másnál nem tudom, mindenkinél változó gondolom.
5/7 anonim válasza:
Pl ismertem olyan embert, akinek kegyetlen büdös szájszaga volt mindig, persze illemből sosem szóltam...
7/7 A kérdező kommentje:
Igazából azért kérdezem mert kondi után nem tudok zuhanyozni csak egy csap van tükörel.
Szóval ha a honaljamat tusfürdővel meg mossom nem fogják méterekről érezni hogy izzadt vagyok?
2021. aug. 26. 14:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!