Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit szoktatok csinálni ha...

Mit szoktatok csinálni ha unatkoztok?

Figyelt kérdés
Azt ne írjátok hogy tanuljak mert mar igy is halara tanulom magam, de abbol is kéne egy kis pihenés, a könyv olvasat sem irjatok letszi mert nem reg olvastam ki egy 7 kotetes könyvet amibe 36-39 fezezetek voltak, a telozast se irjatok mert már azt is unom, es azt sem hogy segítsek mert mar igy is en csinálok mindent, és azt se hogy menjek ki a szabadba jatszani, mert itt mi felent eleg rossza az idő. Bocs a helyes irasert, és mi előtt valaki meg kérdezné, igen ezek után még mindig van 1 csomó időm

2021. aug. 26. 08:51
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
100%
Miért hangsúlyozod folyamatosan hogy 7 kötetes, 36-39 fejezetes könyv? Azt hiszed más nem szokott olvasni, vagy miért mérvadó, hogy hány kötetes és fejezetes egy könyv?
2021. aug. 27. 14:54
 42/50 A kérdező kommentje:
Csak azert irtam hogy még veletlenul se ajaljatok mert már elgem van a könyvekből, halara tanulom magam, ott volt a kötelező, meg (akkor most nem ugy mondom h 7 kötetes hanem ugyh) :Harry Potter
2021. aug. 27. 14:57
 43/50 anonim ***** válasza:
100%
Olvastalak kedves kérdező, akkor menj át a másik faluba.
2021. aug. 27. 15:00
 44/50 A kérdező kommentje:
Mellettünk nincs más falu, ez nm is gond, hiszen van 1 kis város, min. meg kerem anyum h vigyen be, de egyenlore tenyleg elegem van a könyvekből, de azért köszi 💚
2021. aug. 27. 15:02
 45/50 anonim ***** válasza:
100%
Akkor írj egy unatkozós leányregényt. Vezess naplót:)
2021. aug. 27. 15:04
 46/50 anonim ***** válasza:
Körömfestés, hasonló csajos dolgok? Mondjuk házi arcmaszk, hajpakolás készítés, esetleg találj ki új frizurákat és gyakorold be őket és suliban nagyon fognak rád irigykedni a menő hajad miatt.
2021. aug. 27. 15:21
 47/50 A kérdező kommentje:
45 osnek köszi azt ki probal9m, 46osnak anyum nm engedi h ezeket csinaljammert idézem :nem engedem hogy minden felé szart magadra kenj. Bezzeg o keni magára
2021. aug. 27. 15:29
 48/50 anonim ***** válasza:
Amúgy ki a kedvenc szereplőd a Harry Potterből? Melyik a kedvenc részed?
2021. aug. 27. 15:35
 49/50 anonim ***** válasza:
100%
Igen, jól írta az előttem szóló/író, hogy pl. selejtezzél a ruháid, holmijaid, könyveid között. Ha nem írtad volna, hogy ne írjuk az olvasást, biztos azt írtam volna, hogy olvass, mert aki szeret olvasni, az még életében nem unatkozott. Olvastad már Brontétól Az üvöltő szeleket? vagy az Elfújta a szelet?Az nem Brontétól van. Régen, fiatalkoromban be volt tiltva.Talán antikváriumban meg tudod szerezni. Vagy menjél el egy-egy múzeumba, ha pesti vagy. Mennyi ismered a festőket pl.? Vagy menjél el egy uszodába.Én egy héten kétszer mindig beiktatok az uszodát.
2021. aug. 27. 16:07
 50/50 A kérdező kommentje:

48asnak Hermione Granger és Draco Malfoy

49esnek,ezek mind szép es jók csak szinte alig van ruhám, konyveim nincsenek a hpt is anya kolleganojetol jertem kölcsön, és irtam h kis faluban élek ami 2 utcas tőlem 4 órára van pest

2021. aug. 27. 16:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!