Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit szoktatok csinálni ha...

Mit szoktatok csinálni ha unatkoztok?

Figyelt kérdés
Azt ne írjátok hogy tanuljak mert mar igy is halara tanulom magam, de abbol is kéne egy kis pihenés, a könyv olvasat sem irjatok letszi mert nem reg olvastam ki egy 7 kotetes könyvet amibe 36-39 fezezetek voltak, a telozast se irjatok mert már azt is unom, es azt sem hogy segítsek mert mar igy is en csinálok mindent, és azt se hogy menjek ki a szabadba jatszani, mert itt mi felent eleg rossza az idő. Bocs a helyes irasert, és mi előtt valaki meg kérdezné, igen ezek után még mindig van 1 csomó időm

2021. aug. 26. 08:51
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg kislány, nagyon fiatal, azért egy értelmesebb tini, felnőtt nem találna ilyen kifogásokat mindenre és valószínűleg le is tudná foglalni magát, szóval ilyen kérdést sem írna ki.
2021. aug. 27. 12:31
 32/50 A kérdező kommentje:
Szóval nem vagyok kislány csak egyesek(mit akik csak bunkó és kötekedő válaszokat tudnak irni) nem tudjak fel fogni ha egy család szegény.
2021. aug. 27. 12:37
 33/50 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarásnak nyögés a vége.
2021. aug. 27. 12:47
 34/50 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a válaszok többsége segítő szándékú, de neked konkrétan mindenre volt egy kifogásod. Könnyebb másban keresni a hibát, mint belátni, hogy elég megkeseredett vagy és egyáltalán nem fogadod el a segítséget. Ha pedig nem akarod, hogy segítsünk, akkor felesleges volt kiírni a kérdést is. Neked kb. mindenki válaszára az a kifogásod, hogy szegény vagy, pedig a nagy részüket lehet pénz nélkül, otthon csinálni, úgy hogy nem kell kimozdulni sem. Ha ezt nem fogadod el és jobb a kifogásokat gyártani, akkor viszont további jó unatkozást. Szép napot.
2021. aug. 27. 12:49
 35/50 anonim ***** válasza:
100%
Én ezeket szoktam: érdekességeket nézni Yt-n (ideológiák tárháza, Wun-Wun), sorozatot nézek Netflixen, tanulom a Kreszt, olvasok, megiszok egy teát vagy kávét, sportolok vagy mozgok, főzök, alszom, önismeret és önfejlesztés
2021. aug. 27. 13:04
 36/50 A kérdező kommentje:
Ok
2021. aug. 27. 13:23
 37/50 anonim ***** válasza:
72%
24-es vagyok. Milyen feltételek mellett engednének el a szüleid? Most már csak azért is kitartok az ajánlatom mellett, mert tudni akarom, hogy mit mondanának.
2021. aug. 27. 13:27
 38/50 anonim ***** válasza:
100%
Menj el egy közeli könyvtárba. Sétálsz is és hasznosan töltöd az idődet. Kérdezd meg, hátha van számítógép amit használhatsz is.
2021. aug. 27. 13:28
 39/50 A kérdező kommentje:

Ismerjék az illetőt, egy idős legyen velem, ne akarjon megbasz@@i,ne tegyen bennem kárt, de az ideg allapotaiktol is függ mikor milyen kedvukben vannak:ezt a 37esnek

A 38 asnak, nem ártana ha vegig olvasnad az összes válaszom mert irtam hogy mi felénk ebben a faluban nem sok minden található, es egyébként irtam h olvasást ne irjatok mert nm reg olvastam ki egy 7 kötetes könyvet amikben 36-39 fejezetek voltak. Lehet hogy el olvastad őket, de akkkr leg közelebb figyelmesebben. 😉

2021. aug. 27. 14:42
 40/50 A kérdező kommentje:
Akkor, legközelebb *
2021. aug. 27. 14:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!