Mit szoktatok csinálni ha unatkoztok?
Figyelt kérdés
Azt ne írjátok hogy tanuljak mert mar igy is halara tanulom magam, de abbol is kéne egy kis pihenés, a könyv olvasat sem irjatok letszi mert nem reg olvastam ki egy 7 kotetes könyvet amibe 36-39 fezezetek voltak, a telozast se irjatok mert már azt is unom, es azt sem hogy segítsek mert mar igy is en csinálok mindent, és azt se hogy menjek ki a szabadba jatszani, mert itt mi felent eleg rossza az idő. Bocs a helyes irasert, és mi előtt valaki meg kérdezné, igen ezek után még mindig van 1 csomó időm2021. aug. 26. 08:51
31/50 anonim válasza:
Valószínűleg kislány, nagyon fiatal, azért egy értelmesebb tini, felnőtt nem találna ilyen kifogásokat mindenre és valószínűleg le is tudná foglalni magát, szóval ilyen kérdést sem írna ki.
32/50 A kérdező kommentje:
Szóval nem vagyok kislány csak egyesek(mit akik csak bunkó és kötekedő válaszokat tudnak irni) nem tudjak fel fogni ha egy család szegény.
2021. aug. 27. 12:37
34/50 anonim válasza:
Szerintem a válaszok többsége segítő szándékú, de neked konkrétan mindenre volt egy kifogásod. Könnyebb másban keresni a hibát, mint belátni, hogy elég megkeseredett vagy és egyáltalán nem fogadod el a segítséget. Ha pedig nem akarod, hogy segítsünk, akkor felesleges volt kiírni a kérdést is. Neked kb. mindenki válaszára az a kifogásod, hogy szegény vagy, pedig a nagy részüket lehet pénz nélkül, otthon csinálni, úgy hogy nem kell kimozdulni sem. Ha ezt nem fogadod el és jobb a kifogásokat gyártani, akkor viszont további jó unatkozást. Szép napot.
35/50 anonim válasza:
Én ezeket szoktam: érdekességeket nézni Yt-n (ideológiák tárháza, Wun-Wun), sorozatot nézek Netflixen, tanulom a Kreszt, olvasok, megiszok egy teát vagy kávét, sportolok vagy mozgok, főzök, alszom, önismeret és önfejlesztés
36/50 A kérdező kommentje:
Ok
2021. aug. 27. 13:23
37/50 anonim válasza:
24-es vagyok. Milyen feltételek mellett engednének el a szüleid? Most már csak azért is kitartok az ajánlatom mellett, mert tudni akarom, hogy mit mondanának.
38/50 anonim válasza:
Menj el egy közeli könyvtárba. Sétálsz is és hasznosan töltöd az idődet. Kérdezd meg, hátha van számítógép amit használhatsz is.
39/50 A kérdező kommentje:
Ismerjék az illetőt, egy idős legyen velem, ne akarjon megbasz@@i,ne tegyen bennem kárt, de az ideg allapotaiktol is függ mikor milyen kedvukben vannak:ezt a 37esnek
A 38 asnak, nem ártana ha vegig olvasnad az összes válaszom mert irtam hogy mi felénk ebben a faluban nem sok minden található, es egyébként irtam h olvasást ne irjatok mert nm reg olvastam ki egy 7 kötetes könyvet amikben 36-39 fejezetek voltak. Lehet hogy el olvastad őket, de akkkr leg közelebb figyelmesebben. 😉
2021. aug. 27. 14:42
40/50 A kérdező kommentje:
Akkor, legközelebb *
2021. aug. 27. 14:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!