Én is szeretem,alapjába véve a nagy viharokat is szeretem nézni:D
2021. aug. 24. 21:38
12/24 anonim válasza:
Én is nagyon szeretem, de amióta gyerekem van, aggódok, hogy felébred és félni fog.
2021. aug. 24. 21:43
13/24 anonim válasza:
Én nap közben is szeretem az ilyen időt.🥰
Éjszak meg egyenesen imádom. 🤩🥰
2021. aug. 24. 21:54
14/24 anonim válasza:
En azt is szeretem, ha elkap a vihar. Ilyenkor erzem, hogy elek. 🤷♂️
2021. aug. 24. 21:59
15/24 anonim válasza:
Ti itt örültök neki én meg, ha este esik, akkor mehetek a nagy viharba dolgozni😤 Napközben legyen vihar, ne este🙅♂️
2021. aug. 24. 22:00
16/24 anonim válasza:
Ja, nagyon imádni való mikor kivágja az internetet...
2021. aug. 24. 22:20
17/24 anonim válasza:
Hát ha otthon vagyok és nem kell sehová se mennem, akkor szeretem.
De sokszor elkapott már munkába menet, vagy kutyasétáltatás közben dörgött egyet amire a kutyám a porázzal együtt jó pár méteren keresztül húzott a földön és emiatt csupa vér lettem.
Szóval csak bizonyos feltételekkel szeretem.
2021. aug. 24. 23:16
18/24 anonim válasza:
Osztom azok véleményét, akik csak akkor szeretik, mikor az épp ráérős, otthon töltött napok alatt kapja el őket az eső :D
Hosszútávon nem bírnám elviselni, mert nagyon lehangolna (főleg nyáron), de olykoe-olykor belefér egy ilyen nap. Már csak azért is, mert olyankor egyből olyan bekcukózós hangulatom lesz itthon. Esős-borús-hűvös időben kétszer olyan hangulatos befeküdni és betakarózni egy jó kis könyvvel az ágyba :D
2021. aug. 25. 00:52
19/24 anonim válasza:
Amíg nem volt gyerekem ezt szerettem a legjobban, amióta van semmit nem észlelek belőle kb, mert a gyerek túlordítja 🤦♀️
2021. aug. 25. 01:25
20/24 anonim válasza:
Én is. Most ez a kérdés eszembe juttatott egy zenét, ami hasonló érzéseket kelt bennem, mint a késő esti vihar/zivatar: Eminem ft. Dido -Stan.:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!