Lenyeltem az energiaital nyitófülét(vagy mi a. Neve) azt a vasat! lehet bajom?
Figyelt kérdés
2021. aug. 23. 13:43
1/11 anonim válasza:
Talán ha szerencséd van,akkor nem akad fönn, kiürül a végtermékkel együtt.De ezt inkább orvostól kérdezném a helyedben...
És mégis hogyan lehet lenyelni azt?
2/11 A kérdező kommentje:
Rágcsáltam és lecsúszott a torkomon
2021. aug. 23. 13:49
3/11 anonim válasza:
2
Hát ilyent még nem hallottam,hogy valaki azt rágcsálná.Arra ott van a rágógumi.
5/11 anonim válasza:
Cinkes. Kikakilhatod ha minden jól megy, de ez elég nagy darab, valószínűbb hogy fennakad. Utána fájni fog eléggé.
6/11 anonim válasza:
Hábüdös én ilyet se hallottam még, hogy valaki azt rágcsálja, talán egy óvodásnál még el tudnám képzelni, de semmiképp se veszélytelen dolog. Azért remélem ez életre szóló tanulópénz lesz.
7/11 anonim válasza:
Szegény kérdező agyilag ovis szinten ragadt. De ne búslakodj, nem vagy egyedül, én is 21 évesen rágcsálok minden hülyeséget. Jégkrémes pálcikát, amíg a szálkák bele nem fúrják magukat az ínyembe, vagy szívószálat, stb.
Megesett, hogy ezt a nyitókát rágcsáltam nagyritkán. Igaz még véletlen nem nyeltem le, mivel a dobozhoz rögzítve rágcsáltam.
8/11 anonim válasza:
Én a helyedben elmennék orvoshoz...
10/11 anonim válasza:
Ha szerencséd van, alul kijön. :) Írd már meg, hogy mi lett a fejlemény, nagyon érdekel! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!