Tetszik egy 21 éves magyar youtuber srác de én csak 16 vagyok, így már esélytelen a dolog?
Figyelt kérdés
Ez a fiú a tesójával videózik és több ezer feliratkozójuk van. Ő a létezésemről se tud, de egyre jobban bejön nekem... :(
Tudom hogy anonim az oldal, de nem merem leírni hogy ki az, légyszi ne találgassatok.
2021. aug. 22. 23:44
11/13 anonim válasza:
Sztem ha valaha is elé állsz, és elmondd hogy mit érzel, úgy fog rád nézni, mint ahogy te néznél egy ötödikes kis általános iskolásra.
És az még a jobbik eset.
12/13 anonim válasza:
Én pl Veszprémben élek 25 éve,és soha még az utcán nem láttam sétálni azt a youtubert akinek 856e feliratkozoja van
13/13 anonim válasza:
Itt nem a korral van baj, hanem inkább azzal, hogy YouTuber s még a létezésedről se tud.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!