Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ausztriai határ menti munkát...

Ausztriai határ menti munkát könnyebben találnék, ha tudnék németül vagy esélytelen a sok magyar és egyéb külföldi munkás miatt?

Figyelt kérdés
Igazából a földön és az építőiparban való cumizáson kívül minden érdekelne, raktári, gyári munka futárkodás stb.
2020. aug. 11. 09:30
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
német nélkül esélytelen
2020. aug. 11. 09:32
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Német nélkül úgy tudsz kimenni, ha van olyan magyar kapcsolatod aki be tud szervezni egy céghez. Azért jó ha tudsz németül, de nincs lehetetlen a mai napig vannak akik úgy jönnek hogy nem beszélik a nyelvet. Amúgy egy alap szinten megtanulni, legalább az alap szavakat, igéket hamar megvan, nem egy nagy wasistdas!
2020. aug. 11. 09:58
 3/8 A kérdező kommentje:
Persze természetesen megszeretnék tanulni németül, mennék tanárhoz is és egyebek, viszont jó lenne már egyből kinti fizetésből finanszírozni a nyelvi oktatásomat, sajnos csak angolul tudok
2020. aug. 11. 11:10
 4/8 anonim ***** válasza:
68%
Angolt nem értik meg azok a tirpák osztrákiák.
2020. aug. 11. 12:46
 5/8 anonim ***** válasza:
49%
Szinte mindenki beszél angolul Ausztriában, az nem Magyarország. :@
2020. aug. 13. 19:33
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Elvegzel egy 60 órás tanfolyamot 2-3hónap alatt.Az már használható.
2020. aug. 14. 08:35
 7/8 anonim ***** válasza:
50%
Kint senki nem beszél angolul. Sajnos nem tudod hasznosítani az angolt. Minimális német nyelvtudással már elboldogulhatsz.
2020. aug. 14. 08:51
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Párszor voltam kint és én is azt vettem észre, hogy az angolt annyira nem nyomják

2020. aug. 14. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!