Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Fiuk lányok volt mar hogy...

Fiuk lányok volt mar hogy belepisiltetetek a balaton ba ?

Figyelt kérdés
Csak azért mert múltkor olvastam egy cikket hogy èvente 1 torna vizelet van a Balatonban.
2021. aug. 22. 08:43
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
10 köszi szerintem így van
2021. aug. 22. 10:00
 12/20 anonim ***** válasza:
74%

Persze

Ha ülsz a vitorlásban a Balaton közepén teljes szélcsendben de rádjön a pisilhetnék, akkor kievezel több óra alatt a legközelebbi strandra és több óra alatt vissza? Nem hiszem. :D

Bedobod a létrát, bemászol derékig és kész.

2021. aug. 22. 10:54
 13/20 anonim ***** válasza:
59%

kb. 20 évig laktam a déli parton!

A strandokon pár éve még nem is voltak wc-k és igen sok helyen a mai napig sincsenek.

Lehet itt hazudozni, de ahogyan már írták előttem is, senki sem kutyagol ki a partra pisilni -sem sz@rni-, ha ezt bent is megteheti.

2021. aug. 22. 11:32
 14/20 anonim ***** válasza:
79%

Azért beleszarni eléggé durva és még aki bevallottan is belepisil, beleszarni nem szokott. Ahhoz már nagyon nagy állatnak kell lenni.

2021. aug. 22. 11:48
 15/20 anonim ***** válasza:
79%

Még nem volt olyan nyár, hogy a nyaralás alatt néha ne úszott volna el mellettem egy-egy barna csomag.

Ilyen a magyar kultúra.

2021. aug. 22. 11:57
 16/20 anonim ***** válasza:
86%

Ja, mert a Balatonban csak magyarok fürdenek, véletlenül sincs bent cigány, ukrán, román, vagy egyéb bugris.

Vagy van nálad egy “genetikus szaranalizátor” miszerint ez csak magyar szar lehet?

2021. aug. 22. 12:28
 17/20 anonim ***** válasza:
42%

Holnap mentem volna nyaralni a Balaton déli partjához, de a válaszokat olvasva eléggé elment a kedvem...

Soha életemben nem jutott eszembe belepisilni a Balatonba, minden egyes alkalommal kimentem a parton megtalálható mellékhelyiségbre még ha fizetős is volt, és a közvetlen környezetem is mindig így tett. Ugyebár mindenki érdeke, hogy megmaradjon a megfelelő vízminőség.

2021. aug. 22. 13:02
 18/20 A kérdező kommentje:

Öszinteeszek . Sose voltam még a balcsin.

De azért tényleg durva hogy beleszarnak a vizbe.

Ebe a 17 kolegànak igaza van.

2021. aug. 22. 13:09
 19/20 anonim ***** válasza:
68%
Pár évvel ezelőtt mutatták, hogy mennyire tiszta a Balaton vize. A tó közepéből mertek vizet és megitták. Ezek után kétlem, hogy most lenne rá vállalkozó, aki inna a vízből:)
2021. aug. 22. 13:10
 20/20 anonim ***** válasza:
90%

"minden egyes alkalommal kimentem a parton megtalálható mellékhelyiségbre még ha fizetős is volt"

Ügyes vagy.

Csak jelzem, hogy a Balaton partján lévő települések elég nagy részén még nincsen teljes csatornázottság.

Vagyis amiért kimentél, az nagy eséllyel ugyanoda szivárog vissza, mintha bent maradtál volna.

2021. aug. 22. 17:06
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!