Erős, és bátor nő. Ezért is kaszálták el a Disney-nél.
2021. aug. 20. 10:25
3/11 anonim válasza:
Azért kaszálták el, mert a 2020-as választásokon úgy papolt választási csalásról nyilvánosan, hogy arra nem volt semmilyen bizonyítéka. Naná, hogy ebből nem kér egy stúdió sem, akik az emberek pénzéből élnek pártállástól függetlenül. Így jár az, aki politizál a karrierje helyett.
2021. aug. 20. 10:32
4/11 anonim válasza:
Fura, de én kicsit a páromra is így tekintek. Van, amit irigylek benne és amire én is szeretnék törekedni.
Hírességek közül Obama személye volt mindig is inspiráló, eleve az, ahogy eleve kezelte a hírnevet. De például Henry Cavill fan nem vagyok kifejezetten, nem halok meg érte úgy, mint sok nő, de az alapján, amilyen interjúkat adott, amilyen gesztusokat látni tőle, számomra ő is olyan karakter, akivé szívesen válnék. Ki ne szeretne egy jól összerakott, laza, badass 40-es lenni idősebb korára?
2021. aug. 20. 10:33
5/11 anonim válasza:
Azért kaszálták el, mert betámadták a rajongók, hogy nincs nemiségindentitást jelző névmás a twiterjén, ő meg erre poénból a beeboobeep et rakta ki, jelezvén, hogy ő robotnaknérzi magát, ezen meg minden túlérzékeny ember berágott.
A politikai nézete miatt meg törvény tiltja, hogy bárkit kirúgjanak.
2021. aug. 20. 10:39
6/11 anonim válasza:
Az nem politikai nézet, hogy alapok nélkül vádaskodsz. Wikipédiát én is tudok olvasni, NEM amiatt rúgták ki, hanem még korábban a politikai handabanda miatt. Mire a többire sor került, már megváltak tőle. Tipikusan az a híresség, aki azt hitte, hogy a stúdió majd mindent csont nélkül benyel azért, mert most épp ő az aktuális sztár. Nem jött be. A törvény azt is tiltja, hogy hazugságokat terjessz nyilvánosan mindenféle alap nélkül.
2021. aug. 20. 10:44
7/11 anonim válasza:
Cseh Katalin, felelősségre vonja a Talibánt azért amit művelnek most Afganisztánban.
2021. aug. 20. 10:50
8/11 anonim válasza:
Bruce Lee. Imádom olvasni a gondolatait az életről. Nem csak küzdősportolóknak szól hanem bárkinek, aki küzd a céljaiért.
2021. aug. 20. 13:48
9/11 anonim válasza:
Nincs peldakepem. Winston Churchillt tisztelem az emberi gyarlosagaival egyutt is, na de viccnek is rossz, hogy barmiben is kovessem a peldajat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!