Ki a példaképetek?
Figyelt kérdés
Miben és miért pont ő?2020. márc. 21. 21:56
1/19 anonim válasza:
Nekem Jézus, mert a vizet borrá változtatja. Meg a kenyérszaporító skillje is jól jönne karantén idején..
2/19 anonim válasza:
Nekem nincs példaképem. Egy-egy területen vannak példaképeim, például tulajdonságokban, viselkedésben. De egész ember mindenben nincs.
3/19 anonim válasza:
Jelenleg nincs példaképem. Régebben mindig volt valaki.
20/F
4/19 anonim válasza:
John Lennon, Freddie Mercury, Janis Joplin. (Hogy élőt is mondjak: Seth MacFarlane.) :)
6/19 anonim válasza:
Anyukám. Erős, kitartó, kedves nő, aki képes volt otthagyni mindent és szembeszállni apámmal. Önállóan képes volt eltartani és felnevelni és mindent visszaadott apámnak, amit ártott neki, csak az intelligens és jogilag vitathatatlan úton.
8/19 anonim válasza:
A nagypapám. Mindig tudta, mit kell tenni. Nagyon jó természete volt. Soha nem volt rosszindulatú, irigy senkivel sem.
9/19 anonim válasza:
Vivienne Westwood, mert egész életében nagy ívben lesz@rta, mit gondolnak róla mások. Tőle származik a mondás: Már lemondtam arról, hogy támadjam a konvenciókat. Inkább tudomást sem veszek róluk.
10/19 anonim válasza:
Nagypapám esik legközelebb a példakép fogalmához. Fiatalkorában a semmiből küzdötte fel magát egy jó színvonalú életre, rendkívül jóindulatú, intelligens és kitartó ember. Elég sok tulajdonságunban/érdeklődésünkben egyezünk, és rajta keresztül látom, hogy hogyan lehet ezekből kihozni a legjobbat.
De amúgy nem szeretek nagyon "példaképezni", alapvetően mindenkiben megpróbálok valami jót, mindenkitől próbálok tanulni valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!